ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πήγαν στο Λονδίνο για τον Ολυμπιακό με το αυτοκίνητο!

Πήγαν στο Λονδίνο για τον Ολυμπιακό με το αυτοκίνητο!

Δυο χιλιάδες χιλιόμετρα για τον Ολυμπιακό; Αμέ! Διαβάστε το εκπληκτικό ταξίδι δυο φίλων από το Μπραχάμι ως το Λονδίνο, με το ... αυτοκίνητό τους. Πώς έχασαν τον ημιτελικό και πως θα μπουν στον τελικό

Η απόλυτη τρέλα για τον Ολυμπιακό. Την διέπραξε ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, που μαζί με ένα φίλο του, έφυγαν από το Μπραχάμι την Τετάρτη στις 10 το πρωί για να πάνε στο Λονδίνο και να δουν το φάιναλ-φορ. Πού το περίεργο θα ρωτήσετε; Προσέξτε. Δεν έφυγαν με αεροπλάνο, αλλά με το ... αυτοκίνητό τους.

Έκαναν δύο χιλιάδες χιλιόμετρα, πέρασαν όλη την Ευρώπη και την Μάγχη, μέχρι να βρεθούν στην αγγλική πρωτεύουσα. Για κακή τους τύχη καθυστέρησαν λίγο στην Σλοβενία και έτσι έχασαν τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ την εξέλιξη του οποίου παρακολουθούσαν μέσω ...ιντερνετ, από το κινητό τους τηλέφωνο!

"Το είχαμε πει μεταξύ μας, εφόσον προκριθεί ο Ολυμπιακός στο φάιναλ-φορ, να κάνουμε αυτό το ταξίδι. Θέλαμε να δούμε πρώτα απ΄όλα την ομάδα μας να διεκδικεί την Ευρωλίγκα και μετά να απολαύσουμε μια αξέχαστη διαδρομή..." εξομολογήθηκε ο Μιχ.Παπαδόπουλος στο Sport24.gr.

Ναι, αλλά εδώ δε μιλάμε για ένα ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη, αλλά ... το πέρασμα όλης της Ευρώπης! "Δίκιο έχεις. Ήταν τεράστια εμπειρία, δεν πρόκειται να τη ξεχάσω ποτέ. Οδηγούσαμε εναλλάξ, πότε εγώ, πότε ο φίλος, ουσιαστικά δεν κοιμηθήκαμε, τα καταφέραμε όμως. Συνολικά ταξιδεύαμε 36 ώρες".

- Και πόσες φορές γεμίσατε το ρεζερβουάρ;

" Πέντε φορές. Θέλαμε να το έχουμε πάντα γεμάτο..."

- Ναι, αλλά χάσατε εν τέλει τον ημιτελικό

"Τι να κάνουμε; Μας καθυστέρησαν λίγο οι Σέρβοι και μετά στην Σλοβενία, πριν περάσουμε στην Αυστρία, πληρώσαμε πρόστιμο γιατί δεν είχαμε greek valid card. E, λίγο και το ψάξιμο στην Γαλλία και την Αγγλία, ήρθαμε μεν στο Λονδίνο, αλλά τελικά δεν προλάβαμε να δούμε τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ. Πανηγυρίσαμε πάντως την πρόκριση για τον τελικό!"

- Πώς ήταν ο καιρός στη διαδρομή;

"Μέχρι να μπούμε στη Γερμανία, ήταν πολύ καλός καιρός. Μετά ... άρχισε να βρέχει. Μας αποζημίωσαν, όμως, οι δρόμοι της Γερμανίας, γιατί στην πρώην Γιουγκοσλαβία είχε ...συνέχεια λακούβες! Είχε τρομερά τοπία στη Γερμανία. Μετά μπήκαμε Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία και στο τέλος Αγγλία. Ωραία ήταν. Και το πέρασμα από το τούνελ της Μάγχης..."

- Καλά το έλα. Το ... πήγαινε πίσω δεν το σκέφτεσαι;

"Να σου πω την αλήθεια, όχι ακόμη. Κάτσε να γίνει ο τελικός και βλέπουμε πως θα φύγουμε. Άσε που έχουμε κανονίσει να πάμε ... αλλιώς τώρα. Θα περάσουμε στην Ιταλία, για να πάμε με το πλοίο στην Πάτρα..."

- Θα σας δώσει και άλλον αέρα μια νίκη του Ολυμπιακού

" Ναι, βέβαια. Ας το πάρουμε το Κύπελλο και γυρνάμε και με τα πόδια!"

Το πιο ωραίο απ΄όλα είναι ότι οι δυο φίλοι δεν είχαν εισιτήρια για τον τελικό! Και με τη ζήτηση που είχαν πλέον, θα τους ήταν δύσκολο. Τελικά όχι μόνο βρήκαν, αλλά θα μπουν στην Ο2 Αρένα με προσκλήσεις VIP!

Εδώ που τα λέμε, αν δεν έμπαιναν αυτοί οι άνθρωποι σαν ...επίσημοι προσκεκλημένοι, ποιος θα το έκανε;

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ