ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παράγοντες της χρονιάς οι Αγγελόπουλοι!

Παράγοντες της χρονιάς οι Αγγελόπουλοι!
INTIME SPORTS

Παράγοντες της χρονιάς αναδείχτηκαν στην Ευρωλίγκα οι ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Η εξαιρετική φετινή πορεία του Ολυμπιακού εκτός από τους παίκτες και φυσικά τον Ντούσαν Ίβκοβιτς οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στους ισχυρούς άνδρες της ΚΑΕ, τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η Ευρωλίγκα αναγνώρισε την δουλειά και το όραμα των δύο ανδρών και σε συνδυασμό με την ονειρεμένη χρονιά των Πειραιωτών τους ανέδειξε ως παράγοντες της σεζόν που πέρασε!

Η διοργανώτρια αρχή τονίζει ότι ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν φοβήθηκαν να προχωρήσουν σε μεγάλες αλλαγές το περασμένο καλοκαίρι παρότι ο σύλλογος είχε δύο συμμετοχές σε φάιναλ-φορ τα τρία τελευταία χρόνια και δικαιώθηκαν.

Απέκτησαν εννέα νέους παίκτες και είχαν την υπομονή και δουν τα αποτελέσματα της δουλειάς του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Ολυμπιακός πρόσθεσε ακόμα δύο παίκτες στο ρόστερ του κατά την διάρκεια της σεζόν και η ομάδα... εκτοξεύτηκε.

Η βελτίωση ήταν τεράστια, κάθε μήνας που περνούσε οι "ερυθρόλευκοι" ανέβαζαν αισθητά την απόδοση τους και κατάφεραν να στεφθούν πρωταθλητές Ευρώπης μετά από 15 ολόκληρα χρόνια. Παράλληλα, οι Πειραιώτες έφτασαν και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τους Αγγελόπουλους να δικαιώνονται για τις επιλογές τους.

Οι "ρούκις" της ομάδας πραγματοποίησαν εξαιρετική χρονιά (Σλούκας, Παπανικολάου, Μάντζαρης) και το μέλλον του συλλόγου φαίνεται ότι βρίσκεται σε καλά χέρια. Τέλος, το άρθρο της Ευρωλίγκας αναφέρει πώς οι ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού με την πίστη τους και την ικανότητα τους είναι σε θέση να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό σε ακόμα περισσότερες επιτυχίες...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ