ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπαπέτρου: "Όπως πέρσι στην Ελλάδα, καλύτεροι στην Ευρώπη"

Παπαπέτρου: "Όπως πέρσι στην Ελλάδα, καλύτεροι στην Ευρώπη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στον Sport24Radio 103,3 ενόψει του τουρνουά μπάσκετ που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης. Eπεσήμανε πως ο Ολυμπιακός φέτος θα παίξει πιο γρήγορο μπάσκετ.

Ο φόργουορντ του Oλυμπιακού, Ιωάννης Παπαπέτρου, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 ενόψει του Διεθνούς Τουρνουά Μπάσκετ που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης από την Παρασκεύη μέχρι την Κυριακή, με την συμμετοχή των Πειραιωτών, του Ερυθρού Αστέρα, της Αναντολού Εφές και της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Για το πως υποδέχθηκε ο κόσμος του Ηρακλείου τον Ολυμπιακό: “Όλα ήταν πολύ όμορφα. Ο κόσμος στο Ηράκλειο αγαπάει τον Ολυμπιακό και στηρίζει την ομάδα. Περιμένουμε αυτό να το δείξει και αύριο στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, που είναι και αδελφικό σωματείο. Κάθε φορά που έχουμε τον κόσμο στο πλάι μας, αυτό μας δίνει χαρά και έξτρα ώθηση”.

Για όσα περιμένουμε να δούμε από τον Ολυμπιακό σε αυτό το τουρνουά: “Η ομάδα δεν είναι μονταρισμένη και φορμαρισμένη, όπως στα τελειώματα της σεζόν. Θα δείτε όμως μια ομάδα, που θα καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, θα έχει μεγάλη ενέργεια, θέληση και θα παίξει δυνατή άμυνα, κάτι που μας χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια”.

Για τους φετινούς στόχους του Ολυμπιακού: “Πέρσι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Θέλουμε να κάνουμε αντίστοιχη πορεία στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο και κάτι καλύτερο στην Ευρώπη. Η ομάδα έχει έναν καλό κορμό που τον διατηρεί τα τελευταία χρόνια και έγιναν κάποιες προσθήκες, οι οποίες θα την βοηθήσουν να ανέβει επίπεδο”.

Για τα νέα στοιχεία που θα παρουσιάσει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του, με την προσθήκη των Γκριν και Μπιρτς: “Θέλουμε να παίξουμε ακόμη πιο γρήγορα και να έχουμε μεγαλύτερη ενέργεια. Ο Γκριν και ο Μπιρτς είναι δύο διαφορετικοί παίκτες. Ο Έρικ (σ.σ. Γκριν) είναι πιο καθαρός σκόρερ και καλός αμυντικός. Ο Κεμ είναι φόβητρο μέσα στην ρακέτα, κόβει φάσεις, είναι πολύ καλός και αμυντικά και επιθετικά. Με τον κορμό που είχαμε και αυτούς τους δύο πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε πιο γρήγορα (σ.σ Μπιρτς)”.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ