ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπανικολάου: "Κανείς δεν το πίστευε στην Ευρώπη"

Παπανικολάου: "Κανείς δεν το πίστευε στην Ευρώπη"
INTIME SPORTS

Για την απίστευτη θέληση που επέδειξε ο Ολυμπιακός προκειμένου να κατακτήσει τη νίκη, μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου ο οποίος αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι κανείς στην Ευρώπη δεν περίμενε την πρόκριση των "ερυθρολεύκων"

Ο Κώστας Παπανικολάου αναφέρθηκε στη βελτίωση της ομάδας του Ολυμπιακού, που παρουσιάζεται συνεχώς καλύτερη, ενώ μίλησε και για την παρουσία του κόσμου στο ΣΕΦ.

"Κάθε μέρα η ομάδα γίνεται καλύτερη. Κι ήταν πολύ καλό ότι ο κόσμος κρατούσε χαμηλά τους τόνους. Μας βοήθησε σε αυτό το κομμάτι", επισήμανε ο Έλληνας άσος το Ολυμπιακού για να προσθέσει:

"Ο προπονητής μας είχε πει ότι η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη τον Ιανουάριο. Φτάσαμε, πλέον, να τελειώνει ο Μάρτιος και να βρισκόμαστε στο φάιναλ-φορ κάτι που δεν πίστευε κανείς στην Ευρώπη".

Για το μάτι που γυάλιζε: "Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο και απέχεις μια νίκη από το φάιναλ-φορ, κάνεις τα πάντα. Θέλαμε να τελειώσουμε εδώ τη σειρά, να παίξουμε δυνατά και για αυτό ρίξαμε ξύλο, για να τους δείξουμε ότι αυτά δεν θα περάσουν στο γήπεδο μας κι αντίθετα ότι εμείς θα παίξουμε πιο δυνατά".

Για το φάιναλ-φορ: "Να μην προτρέχουμε. Έχουμε τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, στα οποία θέλουμε να τελειώσουμε την κανονική περίοδο ως πρώτοι. Θα ασχοληθούμε με το φάιναλ-φορ όταν έρθει. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα, πιστεύω θα το καταλάβουμε όταν έρθει η στιγμή και ετοιμάζουμε τις βαλίτσες μας για την Κωνσταντινούπολη, όταν οι άλλες ομάδες θα κάτσουν σπίτι τους".

Μάντζαρης: "Το αξίζαμε"

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μάντζαρη ο οποίος παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη-πρόκριση επί της Σιένα:

"Είναι πολύ σπουδαίο που φτάνουμε στο φάιναλ-φορ. Κοιτάμε ότι είμαστε πολύ καλά ως ομάδα, παίξαμε δυνατά στο γήπεδο μας και το αξίζαμε.

Ο ΜακΚάλεμπ είναι πολύ καλός παίκτης, πολύ γρήγορος. Κάθε παίκτης έχει τις αδυναμίες του και εμείς καταφέραμε να τον αντιμετωπίσουμε".

Ερωτώμενος για το γεγονός ότι κανείς δεν περίμενε τον Ολυμπιακό να φτάσει μέχρι το Final-4 επισήμανε: "Μπορεί η Σιένα να έχει εμπειρία, αλλά εμείς είχαμε την ενεργεία. Κι έτσι όσο περνούσαν τα δεκάλεπτα, η ενέργεια μας ανέβαινε.

Μπορώ να πω ότι κανείς δεν μας περίμενε. Δεν πάμε εκεί, όμως, για να παραυρεθούμε, αλλά για να παλέψουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ