ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Χάινς επέλεξε ΤΣΣΚΑ"

"Ο Χάινς επέλεξε ΤΣΣΚΑ"
INTIME SPORTS

Ξένα δημοσιεύματα έχουν στείλει ήδη τον Χάινς στην ΤΣΣΚΑ, καθώς φαίνεται να επέλεξε την πρόταση των Ρώσων, απορρίπτοντας αυτή των πρωταθλητών Ευρώπης. Στον Ολυμπιακό δηλώνουν άγνοια και περιμένουν ακόμη την απάντηση του Αμερικανού

Ο Κάιλ Χάινς επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας σύμφωνα με το eurohoops.net. Ο Αμερικανός είπε το "ναι" στην ρωσική πρόταση και για τα δύο επόμενα χρόνια θα φοράει τη φανέλα της "αρκούδας".

Οι συνολικές του αποδοχές για τις δύο αυτές σεζόν, ανέρχονται σε 2.500.000 δολάρια συν μπόνους.

Ο 27άχρονος σέντερ είχε στα χέρια του και την πρόταση των πρωταθλητών Ευρώπης, η οποία για το ίδιο διάστημα θα του πρόσθετε στον λογαριασμό 2.000.000 δολάρια.

Ωστόσο επέλεξε αυτή των Ρώσων, "εξαργυρώνοντας" μία σπουδαία διετία στον Πειραιά με το καλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του.

Τα δημοσιεύματα πως ο Κάιλ Χάινς έχει έρθει σε συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ, έχουν ξαφνιάσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Τα μέλη της διοίκησης δηλώνουν άγνοια για την φημολογία, τονίζοντας πως ακόμη περιμένουν την απάντηση του Αμερικανού σέντερ στην εξαιρετική πρόταση που του έχουν καταθέσει.

Τελειώνει του Πέτγουεϊ, σε καλό δρόμο του Μαυροκεφαλίδη

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Μπρεντ Πέτγουεϊ από τον Ολυμπιακό, με τους "ερυθρόλευκους" να προχωρούν τις συζητήσεις και με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ