ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Σπανούλης θέλει να παίξει, επιφυλακτικοί οι γιατροί

Ο Σπανούλης θέλει να παίξει, επιφυλακτικοί οι γιατροί

Ο Βασίλης Σπανούλης θέλει να παίξει στον δεύτερο τελικό, παρά τον υψηλό πυρετό που τον ταλαιπωρεί, αλλά οι γιατροί τον συμβουλεύουν να μείνει εκτός και να ξεκουραστεί. Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του.

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη στον δεύτερο τελικό της Stoiximan.gr Basket League, απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Τις τελευταίες ώρες, ο Βασίλης Σπανούλης ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό και αμυγδαλίτιδα, όμως αυτό από ότι φαίνεται δεν είναι αρκετό για να τον κρατήσει μακριά από την σειρά των τελικών απέναντι στον Παναθηναϊκό. Τουλάχιστον στο μυαλό του 35χρονου γκαρντ, γιατί το ιατρικό-τιμ των Πειραιωτών κάνει διαφορετικές σκέψεις.

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ταλαιπωρημένος από την ίωση, αλλά δεν.. κρατιέται για το δεύτερο ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, επιθυμώντας να βρεθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού.

Οι γιατροί του Ολυμπιακού είναι συγκρατημένοι, έχουν τις επιφυλάξεις τους και δεν θέλουν να πάρουν κάποιο ρίσκο, σκεπτόμενοι πως υπάρχει κίνδυνος να χειροτερέψει η κατάσταση της υγείας του. Μένει να δούμε ποια θα είναι η οριστική απόφαση για τη συμμετοχή ή όχι του... Βασίλη Σπανούλη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ