ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Εντού: ο "Κύπριος Αντετοκούνμπο"

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Εντού: ο "Κύπριος Αντετοκούνμπο"

Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχύσει τα τμήματα υποδομής του και εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 16χρονου Νιγηριανοφιλιππινέζου γκαρντ/φόργουορντ, Έι Τζέι Εντού, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Κύπρο.

Στον Ολυμπιακό θέλουν να ενισχύσουν τα τμήματα υποδομής του, συνεχίζοντας να έχουν το βλέμμα τους στο μέλλον. Ύστερα από την απόκτηση του Νίκου Αρσενόπουλου , οι Πειραιώτες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του 16χρονου Νιγηριανοφιλιππινέζου γκαρντ/φόργουορντ, Έι Τζέι Εντού, ο οποίος έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κύπρο, σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας.

Ο Έι Τζέι Εντού, στα 16 του χρόνια έχει ύψος 2.06 (!) και αναμένεται να ψηλώσει ακόμη περισσότερο. Πρόκειται για ένα τεράστιο ταλέντο, με μακριά άκρα, ο οποίος ξεχωρίζει για τα αθλητικά του προσόντα, όντας ικανότατος σε άμυνα και επίθεση. Ο αθλητής έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κύπρο, μιλά την ελληνική γλώσσα και έχει αγωνιστεί με τις μικρές εθνικές ομάδες της Κύπρου σε φιλικές αναμετρήσεις.

Ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις στο θέμα. Ο παίκτης, βέβαια, βρίσκεται τόσο στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και του Άρη και χαρακτηρίζεται ως "ο Κύπριος Αντετοκούνμπο".

Related content

Οι Κύπριοι έχουν προσπαθήσει να του βγάλουν διαβατήριο, για να μπορέσει να αγωνιστεί σε επίσημα παιχνίδια με την εθνική ομάδα της Κύπρου, αλλά παρουσιάζονται προβλήματα στην νομοθεσία και δεν τα έχουν καταφέρει. Και από την στιγμή που αυτό δεν έχει συμβεί, τον διεκδικούν και οι Φιλιππίνες. Την περίπτωση του την παρακολουθεί και η ΕΟΚ και στο ενδεχόμενο που έρθει να παίξει μπάσκετ στην Ελλάδα, θα ανοίξει και ο δρόμος για να βγάλει ελληνικό διαβατήριο.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, είναι ενθουσιασμένοι με το ταλέντο, τις δυνατότητες και την προοπτική που έχει ο Έι Τζέι Εντού, καθώς διαθέτει όλα τα στοιχεία για να διαπρέψει στο μέλλον και στον Πειραιά δεν θέλουν να αφήσουν να πάει χαμένη αυτή η ευκαιρία. Ο 16χρονος Νιγηριανοφιλιππινέζος γκαρντ/φόργουορντ, στην σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε μπάσκετ στην Αγγλία και στην ομάδα Bristol Flyers, στην οποία και αναδείχθηκε MVP των τελικών, οδηγώντας την ομάδα του στον τίτλο. Σε μία από τις αναμετρήσεις, ολοκλήρωσε το παιχνίδι μετρώντας 33 πόντους και 21 ριμπάουντ.

Related content

Related content

Related content

Ο Έι Τζέι Εντού εν δράσει:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ