ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στον Μπιρτς για δύο χρόνια

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στον 24χρονο Καναδό σέντερ, Κεμ Μπιρτς, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Ουσάκ Σπορτίφ.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτη για να αντικαταστήσει τον Οθέλο Χάντερ στην θέση "5" και οι Πειραιώτες θέλουν να καλύψουν την αποχώρηση του με την απόκτηση του 24χρονου (28/9/1992) Καναδού σέντερ (2.06), Κεμ Μπιρτς. Μάλιστα, οι "ερυθρόλευκοι" επισημοποίησαν το ενδιαφέρον τους, καταθέτοντας στον αθλητή πρόταση συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Κεμ Μπιρτς είναι ελεύθερος και στην περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο τουρκικό πρωτάθλημα με την Ουσάκ Σπορτίφ, με την οποία είχε μέσο όρο 10.4 πόντους (59.2% δίποντα, 64.6% βολές) και 8.9 ριμπάουντ στην regular season, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Για τον παίκτη είχαν ενδιαφερθεί οι Πρωταθλητές Ελλάδας και τον περασμένο χειμώνα (αλλά δεν γινόταν να "σπάσει" το συμβόλαιο του), λίγο πριν καταλήξουν στην περίπτωση του Χακίμ Ουόρικ.

Στον Πειραιά έψαχναν για έναν διαφορετικού τύπου σέντερ, όπως είχαμε αναφέρει, ο οποίος να μπορεί να παίξει και με πλάτη, αλλά κατέθεσαν πρόταση σε ένα "5άρι" που φημίζεται για τα αθλητικά του προσόντα, όντας ικανότατος στο παιχνίδι πάνω από την στεφάνη, έχοντας έφεση στο μπλοκ και στα ριμπάουντ, μπορώντας να δώσει λύσεις και στην επίθεση. Ο Kεμ Μπιρτς, ο οποίος πριν έρθει στην Ευρώπη έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις στην D-League στις ΗΠΑ, έχει για ατζέντη τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, τον μάνατζερ του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Κεμ Μπιρτς εν δράσει:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ