ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει τον Τζόνσον-Όντομ

Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει τον Τζόνσον-Όντομ
Όντομ INTIME SPORTS

Από στιγμή σε στιγμή ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την απόκτηση του 26χρονου Αμερικανού γκαρντ, Ντάριους Τζόνσον-Όντομ, από την Τραμπζονσπόρ. Σύντομα η ανακοίνωση.

Το φημολογούμενο ενδιαφέρον ( σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των Τούρκων ) του Ολυμπιακού για τον Ντάριους Τζόνσον-Όντομ ισχύει! Οι Πρωταθλητές Ελλάδας όχι μόνο ενδιαφέρονται "ζεστά" για την απόκτηση του 26χρονου πλέι-μέικερ, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr θα ανακοινώσουν σύντομα την έναρξη της συνεργασίας τους.

Οι Πειραιώτες ήθελαν εδώ και μέρες τον Ντάριους Τζόνσον-Όντομ, εξέτασαν σοβαρά την περίπτωση του και οι δύο πλευρές βρίσκονται πλέον μία... ανάσα από την οριστική συμφωνία. Το οριστικό "deal" ανάμεσα στις δύο πλευρές τελειώνει από στιγμή σε στιγμή και σύντομα και οι "ερυθρόλευκοι" θα επισημοποιήσουν την έναρξη της συνεργασία τους με τον 26χρονο (29/9/1989) Αμερικανό γκαρντ (1.88μ. ύψος), καθώς θέλουν να τον δηλώσουν άμεσα (σήμερα (28/12) τελειώνει άλλωστε η διορία για την Euroleague) για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο TOP-16 και στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε γρήγορα για τον συγκεκριμένο παίκτη τις τελευταίες μέρες, καθώς ήθελε να ενισχύσει την περιφερειακή του γραμμή. Ναι μεν οι Πειραιώτες έχουν μία γεμάτη πεντάδα από γκαρντ, με τους Σπανούλη, Μάντζαρη, Χάκετ, Στρόμπερι και Αθηναίου, αλλά ο Ματ Λοτζέσκι είναι τραυματίας (θλάση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο) και θέλει ακόμη χρόνο ώστε να επανέλθει στην αγωνιστική δράση. Πως μεταφράζεται αυτό; Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι, τουλάχιστον για τις επόμενες μέρες, θα "ανέβει" στο "3" καλύπτοντας την θέση με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, με τον Ντάριους Τζόνσον-Όντομ να συμπληρώνει στα γκαρντ τους Σπανούλη, Μάντζαρη, Χάκετ και Αθηναίου.

Οι "ερυθρόλευκοι", γενικότερα, ήθελαν να ενισχύσουν το ρόστερ τους εν όψει TOP-16, καθώς πέρα ότι βρίσκονται σε έναν δύσκολο όμιλο, μέσα στο παιχνίδι είναι και οι ανεπιθύμητοι τραυματισμοί (ήθελαν να έχουν και περισσότερες επιλογές) και αποφάσισαν να το κάνουν ενισχύοντας την περιφέρεια τους. Ο Αμερικανός πλέι-μέικερ, Ντάριους Τζόνσον-Όντομ, θα αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού κατά την διάρκεια της σεζόν, αφού προηγήθηκε η περίπτωση του 32χρονου σέντερ, Σον Τζέιμς.

Ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ, αντιμετώπισε φέτος τον Άρη στο Eurocup με την φανέλα της Τραμπζονσπόρ και τα ποσοστά του σε 10 αναμετρήσεις (στα 9 βασικός) στην διοργάνωση ήταν τα εξής: 26.1 λεπτά, 7.6 πόντοι (43.2%δ, 32.1%τρ, 57.9%β), 3.7 ασίστ, 3.0 ριμπάουντ, 0.4 κλεψίματα, 2.6 λάθη. Την περασμένη σεζόν στην ιταλική Καντού (2014-2015), o Ντάριους Τζόνσον-Όντομ, είχε 15.7 πόντους με 56% στα δίποντα, 35% στα τρίποντα και 76% στις βολές. Ακόμη το 2013 έκανε ένα πέρασμα από τη ρωσική Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, ενώ στην έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς 2012-2013 ο Τζόνσον-Όντομ αγωνίστηκε στο ΝΒΑ καθώς υπήρξε μέλος των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο Τζόνσον-Όντομ εν δράσει:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ