ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέα επίθεση Αγγελόπουλου σε Γιαννακόπουλο

Νέα επίθεση Αγγελόπουλου σε Γιαννακόπουλο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για την κλήρωση του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, ενώ παράλληλα επιτέθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για όλα όσα είπε σε συνέντευξη του (video).

Ο εκ των ισχυρών ανδρών του Ολυμπιακού, Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στην Βαρκελώνη για την κλήρωση της ομάδας του στην επόμενη Ευρωλίγκα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για την κλήρωση των Πειραιωτών, ενώ στη συνέχεια έκανε νέα επίθεση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

" Κάθε κλήρωση έχει τα υπέρ και τα κατά. Νομίζω είναι ομαλή κλήρωση, τα ταξίδια είναι ομαλά, δεν έχουμε δύσκολες πόλεις. Θα δούμε. Νομίζω θα πάει καλά", είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος και στη συνέχεια μίλησε για τη βράβευση του Γιώργου Μπαρτζώκα ως κορυφαίου προπονητή της διοργάνωσης:

" Αυτό το αναγνωρίζει πια όλη η Ευρώπη. Βλέπετε την καθολική αναγνώριση και το θαυμασμό που υπάρχει και σε επίπεδο διοικητικό και στους προπονητές και στους παίκτες οι οποίοι είναι περιζήτητοι παντού. Το μοντέλο δεν αλλάζει. Συγχαρητήρια στον κύριο Μπαρτζώκα για την καταπληκτική χρονιά που έκανε και για την τεράστια αυτή διάκριση. Πρώτη φορά Έλληνας προπονητής λαμβάνει αυτό το βραβείο".

Έπειτα είπε για το φάιναλ-φορ, το οποίο θα γίνει στο Μιλάνο: " Είναι νωρίς ακόμα να λέμε για στόχους. Μακάρι να είμαστε εκεί, ποιος δεν θα το ήθελε; Νομίζω ότι το Μιλάνο είναι ιδανική επιλογή, είναι κοντά στην Ελλάδα, υπάρχουν πολλοί φοιτητές στην Ιταλία και πολλοί Έλληνες. Νομίζω ότι είναι ιδανική επιλογή. Μακάρι να είμαστε εκεί".

Τέλος, στο περιθώριο της κλήρωσης ο κ. Αγγελόπουλος ρωτήθηκε και σχολίασε τη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε πρόσφατη συνέντευξή του περί αθλητικών πλαισίων στην κατάκτηση των δυο τελευταίων ευρωπαϊκών τροπαίων από τον Ολυμπιακό: " Δεν ξέρω πως εννοεί ή ορίζει ο κ. Γιαννακόπουλος τα: "αθλητικά πλαίσια". Ο καθένας έχει τη δική του εκδοχή, ανάλογα με το τι τον συμφέρει να υποστηρίξει.

Για παράδειγμα, ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι υγιές και πολύ αθλητικό να διοικείς ή να είσαι ιδιοκτήτης μιας ομάδας και να στοιχηματίζεις στους αγώνες της. Φαντάζομαι βέβαια πως ο κ. Γιαννακόπουλος δεν ασπάζεται αυτή την αντίληψη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ