ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να μπει σε τροχιά δυάδας ο Ολυμπιακός

Να μπει σε τροχιά δυάδας ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (16/11, 21:30, NS3) στη Βιτόρια την Κάχα Λαμποράλ, στοχεύοντας στη νίκη που θα τον βάλει σε... τροχιά δυάδας (videos).

Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί σήμερα (16/11, 21:30, NS3) με την Κάχα Λαμποράλ στη Βιτόρια, στοχεύοντας στο θετικό αποτέλεσμα.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα με νίκη θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο την προσπάθεια των Βάσκων για πρόκριση στο "Top-16", ενώ θα μπουν για τα καλά στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης του ομίλου.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Κάρλος Καμπέθας στο Sport24.gr...

Κι αυτό διότι έχουν τον αγώνα με την Αναντόλου Εφές στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, οπότε σε περίπτωση νίκης θα την προσπεράσουν. Στην αναμέτρηση τώρα με την Κάχα ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζει ότι το έργο της ομάδας του μόνο εύκολο δεν είναι, όμως τόνισε πώς οι παίκτες του θα πρέπει να ελέγξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε ότι τόσο εκείνος, όσο και οι συμπαίκτες του θέλουν πολύ το θετικό αποτέλεσμα. Ο Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Γεωργάκης και Κατσίβελης.

Η Κάχα Λαμποράλ από την πλευρά της παίζει σχεδόν την πρόκριση της στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας. Ο κόουτς των Βάσκων, Ντούσκο Ιβάνοβιτς τόνισε ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα πολύ καλό ροστερ και χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Ο Φαμπιάν Κοζέρ ανέφερε ότι ο Βασίλης Σπανούλης αποτελεί το "κλειδί" των Πειραιωτών, καθώς δημιουργεί όλο το παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Δείτε videos από παλαιότερες αναμετρήσεις των δύο ομάδων...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ