ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπουρούσης: "Δεν υποτιμάς ποτέ τον Ολυμπιακό!"

Μπουρούσης: "Δεν υποτιμάς ποτέ τον Ολυμπιακό!"

Ο Μαδριλένος πλέον Γιάννης Μπουρούσης, μίλησε για το νέο σταθμό της καριέρας του, την συναρπαστική Ευρωλίγκα της νέας σεζόν, την παραμονή του Σπανούλη και τη φυγή των Παπανικολάου-Χάινς, ενώ αναλύει τους Ντάνστον, Σίμονς και Μος.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του Γιάννη Μπουρούση στην εφημερίδα "ΦΩΣ" και τον Παντελή Διαμαντόπουλο:

Για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και την μεταγραφή του στην Ρεάλ: "Ήταν μια μεγάλη επιλογή για μένα. Με προσέγγισαν με τον καλύτερο τρόπο. Υπήρχε ενδιαφέρον από τα Χριστούγεννα. Μου τηλεφώνησαν τότε και όλοι ξέρουμε ποια είναι η Ρεάλ Εφόσον τα βρήκαμε στις συζητήσεις ε, δεν υπάρχουν και πολλά να πω για τη συμφωνία".

Για την επόμενη Ευρωλίγκα: "Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες να ξαναφτάσει στο φάιναλ φορ. Χωρίς δουλειά δεν γίνεται κάτι. Προβλέπω μια συναρπαστική διοργάνωση με μεγάλες μάχες! Βέβαια, είναι τεράστια η διάρκεια των αγώνων και αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη οι καταστάσεις. Θα δούμε την κατάλληλη στιγμή ποιοι θα είναι έτοιμοι".

Για την παραμονή του Σπανούλη στον Ολυμπιακό: "Ο Βασίλης έπραξε σωστά. Έχει κερδίσει δύο Ευρωλίγκες στον Ολυμπιακό! Και ένα πρωτάθλημα. Είμαι από αυτούς που προσπάθησαν να τον πείσουν να έρθει τότε στον Ολυμπιακό. Είχα πει σε άνθρωπο της ομάδας τότε "θα είναι επιτυχία να τον πάρουμε". Η πορεία του τα δείχνει όλα. Ήταν πάρα πολύ σημαντικό γι' αυτό το καλοκαίρι να μείνει ο Βασίλης. Και έτσι έγινε! Πολύ σπουδαίο για τον Ολυμπιακό".

Για την μεταγραφή του Παπανικολάου στην Μπαρτσελόνα: "Από τη στιγμή που μια μεγάλη ομάδα δίνει τόσα χρήματα για έναν παίκτη 23 χρονών που έχει πάρει δύο Ευρωλίγκες, σημαίνει ότι θέλει να επενδύσουν πραγματικά. Πιστεύουν σε αυτόν πάρα πολύ και κοιτάζουν να ενισχυθούν! Ο Ολυμπιακός χάνει έναν παίκτη Έλληνα, βελτιωμένο και βασικό! Αυτή είναι η ουσία για τις δύο ομάδες. Ο Κώστας μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος και το ξέρει".

Για την αποχώρηση του Χάινς: "Νομίζω ότι θα είναι μεγαλύτερη απώλεια για τον Ολυμπιακό σε σχέση με τον Κώστα. Κάλυπτε πολλούς παίκτες, έτσι όπως έπαιζε. Και φυσικά, πήγε κι αυτός σε μια ομάδα που ψάχνει την Ευρωλίγκα, χωρίς βέβαια να αδιαφορήσει και για τα χρήματα που του έδωσαν!".

Για τις δύο μεταγραφές του Ολυμπιακού, τον Ντάνστον και τον Σίμονς: "Με τον Ντάνστον παίξαμε δύο φορές. Είναι πολύ καλός, θα δώσει πολλά στον Ολυμπιακό. Είναι αλτικός, βάζει την μπάλα στο καλάθι, τρέχει και θα βοηθήσει. Έκανε καλή σεζόν με την Βαρέζε. Αθλητικό κορμί ο Σίμονς, θα είναι ρολίστας και μάλλον θα ανέβει επίπεδο χάρη στην πείρα των άλλων παικτών".

Για τον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, τον Μος: "Είναι εργαλείο. Παίκτης ομάδας. Έχουμε παίξει πολλές φορές και θα βοηθήσει αν αποκτηθεί!".

Για τον νέο Ολυμπιακό: "Και πριν από δύο χρόνια αποδυναμώθηκε, χάνονταν παίκτες και στο τέλος πήρε δύο Ευρωλίγκες. Πιστεύω ότι και πάλι θα είναι δυνατός και κανείς δεν έχει δικαίωμα να τον υποτιμά!".

Για την Εθνική ομάδα: "Ξεκινάμε και ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς. Θα πάμε για το καλύτερο και βλέπουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ