ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Μας οδήγησαν σε πολλά λάθη"

Μπαρτζώκας: "Μας οδήγησαν σε πολλά λάθη"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην κακή άμυνα του Ολυμπιακού και στα πολλά λάθη που έκαναν οι "ερυθρόλευκοι" κόντρα στη Λοκομοτίβ Κούμπαν

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με σκορ 82-79 από την Λοκομοτίβ Κούμπαν για την πρεμιέρα του τουρνουά "Γκομέλσκι Καπ" και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του.

Ο Έλληνας προπονητής επισήμανε ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει αμυντικά στο παιχνίδι, ενώ στο τέλος παρ' ότι βρέθηκε κοντά στο σκορ, έκανε ένα ακόμα λάθος και δεν διεκδίκησε τη νίκη.

"Είναι σημαντικό για μας ότι συμμετέχουμε σ’ αυτό το τουρνουά που γίνεται στη μνήμη ενός σπουδαίου μπασκετάνθρωπου", τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφερόμενος στον αείμνηστο Αλεξάντερ Γκομέλσκι και συμπλήρωσε:

"Θέλω να συγχαρώ τη Λοκομοτίβ και να της ευχηθώ καλή τύχη για τη χρονιά. Το σημείο αναφοράς του Ολυμπιακού είναι η άμυνα κι απ’ εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε. Σήμερα δεν το κάναμε. Βρεθήκαμε 12 πόντους μπροστά αλλά η πίεση της Λοκομοτίβ μας οδήγησε σε πολλά λάθη. Στο τέλος μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά προσθέσαμε ένα ακόμα λάθος στη στατιστική μας".

Από την πλευρά του, ο Κάιλ Χάινς υπογράμμισε: "Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι θα μας βοηθήσει στο μέλλον, στο να δουλέψουμε στα λάθη μας. Υποτιμήσαμε τη Λοκομοτίβ και σίγουρα θα πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα γιατί αυτό είναι το μεγάλο μας όπλο και σήμερα ήταν το χειρότερό μας σημείο. Είναι παιχνίδι προετοιμασίας, αλλά αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνεται όταν ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ