ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Ξεχωριστό ματς με Πανιώνιο"

Μπαρτζώκας: "Ξεχωριστό ματς με Πανιώνιο"
INTIME SPORTS

Το μυαλό του Ολυμπιακού βρίσκεται μόνο στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, όπως τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας (14/01, 19:00, ΕΤ1).

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (14/01, 19:00, ΕΤ1) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον Πανιώνιο, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει πώς το μυαλό των παικτών του βρίσκεται μόνο στο αγώνα με τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης.

" Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι σίγουρα ξεχωριστό. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος μαζί με τον Παναθηναϊκό με ρεκόρ 9-2 κι αυτό σίγουρα είναι ένα στοιχείο που λέει πολλά", δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

" Ο Πανιώνιος είναι μια νεανική ομάδα με αρκετούς ταλαντούχους παίκτες και σίγουρα θα έχει ξεχωριστό κίνητρο στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Σκεφτόμαστε μόνο τον αγώνα με τον Πανιώνιο και όχι αυτό με τη Σιένα που ακολουθεί".

Πρίντεζης: "Να αλλάξει το... τσιπάκι"

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιώργος Πρίντεζης είπε: " Είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να αλλάξουμε άμεσα το τσιπάκι και να έχουμε την προσοχή και το μυαλό μας μόνο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο που έχει δείξει ως τώρα πολλά καλά πράγματα.

Ο Πανιώνιος δεν θα έχει άγχος στο ΣΕΦ κι αυτό θα είναι η βάση του για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα πρέπει από την αρχή να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι όπως έχουμε κάνει ως τώρα σ’ όλα τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ