ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Δύο εξαιρετικά φιλικά"

Μπαρτζώκας: "Δύο εξαιρετικά φιλικά"
INTIME SPORTS

Την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα συστήματα είχε ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας στα φιλικά ματς της ομάδας στη Ρωσία.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ζαλγκίρις με 86-75, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Ο κόουτς των "ερυθρολεύκων", Γιώργος Μπαρτζώκας αμέσως μετά το τέλος του ματς με τους Λιθουανούς μίλησε για το τουρνουά, την επόμενη σεζόν, αλλά και την ευκαιρία που είχε να δοκιμάσει διάφορα σχήματα.

" Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την ΤΣΣΚΑ και τους διοργανωτές γι’ αυτό το τουρνουά. Ήταν δυο εξαιρετικά φιλικά. Είχαμε καλή αντίδραση σήμερα και είναι σημαντικό ότι μιλήσαμε σήμερα και δείξαμε ότι αφήσαμε πίσω μας το χθεσινό παιχνίδι (σ.σ.: με την Λοκομοτίβ Κούμπαν). Είναι πολύ σημαντικό αυτό σε τέτοιο επίπεδο", ήταν τα πρώτα του λόγια και συμπλήρωσε:

" Σήμερα είχαμε διάφορα σχήματα τα οποία δεν είναι συνηθισμένα για μας όπως το ότι είχαμε τρία γκαρντ στην ίδια πεντάδα και ότι παίξαμε με τον Κάιλ (σ.σ: Χάινς) στο τέσσερα, αφού δεν είχαμε στη διάθεσή μας τους Έισι Λο και Πέρο Άντιτς".

Στη συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθώσει η ομάδα του, ειδικά στην άμυνα: " Δεν είμαστε 100% έτοιμοι για το ξεκίνημα της σεζόν. Πιέσαμε αρκετά τους παίκτες μας όλες αυτές τις μέρες και παίξαμε φιλικά με πρωταθλήτριες ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ, η Σιένα, η Μακάμπι και η Μπάμπεργκ. Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά πρέπει να διορθώσουμε ακόμα αρκετά πράγματα, ειδικά στην άμυνα".

Πρίντεζης: "Είχαμε μεγαλύτερη συγκέντρωση"

Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση ανέφερε από την πλευρά του: " Σήμερα αντιδράσαμε πολύ καλά μετά το χθεσινό όχι τόσο καλό παιχνίδι. Σήμερα παίξαμε καλύτερα στην άμυνα και είχαμε μεγαλύτερη συγκέντρωση.

Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα την περσινή χρονιά και να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Να δουλεύουμε καθημερινά για να βελτιώνουμε πράγματα και κυρίως στην άμυνα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ