ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μόλυνση ο Γκετσεβίτσιους

Μόλυνση ο Γκετσεβίτσιους
INTIME SPORTS

Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Άρη (25/2, 5μ.μ.-ΝΕΤ), καθώς ταλαιπωρείται από μία μόλυνση στην πλάτη και ίσως χρειαστεί να υποβληθεί σε μικροεπέμβαση

Μία μόλυνση στην πλάτη ταλαιπωρεί τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους ο οποίος δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί με αντίπαλο τον Άρη το Σάββατο το απόγευμα στο ΣΕΦ (25/2-5μ.μ., ΝΕΤ).

Μάλιστα, ο Λιθουανός άσος του Ολυμπιακού δεν αποκλείεται να υποβληθεί μέσα στις επόμενες ημέρες σε κάποια μικροεπέμβαση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί πιο διεξοδικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Στην 12άδα του Ολυμπιακού επιστρέφει ο Γιώργος Πρίντεζης ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από κάκωση στο αριστερό του πόδι και δεν ακολούθησε καν την αποστολή στη Μόσχα.

Εκτός 12άδας θα είναι επίσης οι Κέσελ, Γλυνιαδάκης και Βασιλόπουλος, κάτι που σημαίνει ότι επιστρέφει πλην του Πρίντεζη και ο Δημήτρης Κατσίβελης.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Γαλατάσαραϊ (1/03) την ερχόμενη Πέμπτη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κερδίσουν πέντε διπλά εισιτήρια από το Sport24.gr σε συνεργασία με την "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ.

"Κανείς δεν συγκινήθηκε..."

Κύκλοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασαν την αντίδραση τους για το γεγονός πως τα όσα είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πέρασαν απαρατήρητα και κανείς δεν ασχολήθηκε... Η ΕΟΚ έβγαλε μια ανακοίνωση σα να μη συνέβη τίποτα και στον Ολυμπιακό αναρωτιούνται: "ποιόν άλλο έπρεπε να βρίσει ο παράγοντας του Παναθηναϊκού, ώστε να παρέμβει ο αθλητικός εισαγγελέας ή ο Π.Μπιτσαξής".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ