ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίσσας: "Ο Αγραβάνης έχει το πλήρες πακέτο"

Μίσσας: "Ο Αγραβάνης έχει το πλήρες πακέτο"
INTIME SPORTS

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Μίσσας μίλησε στο Sport24.gr για τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού Έλληνα φόργουορντ, Δημήτρη Αγραβάνη για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Μίσσας, ο οποίος γνωρίζει τον νεαρό παίκτη από την παρουσία του στην εθνική Νέων Ανδρών μίλησε στο Sport24.gr για την απόκτηση του από τον Ολυμπιακό.

" Ο Δημήτρης Αγραβάνης είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ο οποίος έχει περιθώρια βελτίωσης. Στη σωματοδομή του, αλλά και στις κινήσεις του. Είναι πολύ καλός με πρόσωπο. μπορεί να σκοράρει εύκολα όταν αγωνίζεται με πρόσωπο, ενώ έχει και πολύ καλό σουτ", ανέφερε αρχικά ο Κώστας Μίσσας και πρόσθεσε:

" Εκεί που πρέπει να δουλέψει είναι όταν παίζει με πλάτη. Εκεί έχει ένα πρόβλημα, τόσο όταν επιτίθεται, όσο και όταν παίζει άμυνα με πλάτη. Αυτά θεωρώ ότι μπορεί να βελτιώσει. Διαθέτει ταλέντο και δυνατό χαρακτήρα. Αυτό, άλλωστε είναι το τρίτο στοιχείο που κοιτάμε σε νεαρούς παίκτες μαζί με την σωματοδομή και τις κινήσεις".

Στη συνέχεια ο ομοσπονδιακός προπονητής ανέφερε: " Ο χαρακτήρας είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Είναι παίκτης-μαχητής, παλεύει κάθε φάση και προσπαθεί πάντα για το καλύτερο. Το "μένταλ" είναι απαραίτητο, καθώς αν δεν είσαι ισχυρός ως χαρακτήρας ακόμα και αν διαθέτεις ταλέντο δεν θα προχωρήσεις. Χρειάζεται συγκέντρωση και προσήλωση στον στόχο. Πιστεύω ότι έχει το πλήρες πακέτο και αν δουλέψει στον Ολυμπιακό μπορεί να καθιερωθεί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ