ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέσα ο Περπέρογλου, έξω ο Λο

Μέσα ο Περπέρογλου, έξω ο Λο
INTIME SPORTS

Προβληματισμός στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά την παραμονή του Έισι Λο στο νοσοκομείο για μία ακόμα ημέρα, την Τετάρτη αναμένεται να πάρει εξιτήριο. Προπονήθηκε κανονικά ο Περπέρογλου

Το πρόβλημα που έχει ο Έισι Λο με το στομάχι του εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Ο παίκτης εξακολουθεί να λαμβάνει θεραπευτική αγωγή και αναμένεται την Τετάρτη (5/6) να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ακόμα κι έτσι πάντως να γίνει, δεν πρόκειται να γυμναστεί το απόγευμα της ίδιας ημέρας, καθώς έχει χάσει πολλές δυνάμεις και θα πρέπει να τις ανακτήσει πριν πατήσει το παρκέ για να προπονηθεί.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον πρώτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό (7/6, 8μ.μ.) στο ΣΕΦ, από τη στιγμή που θα έχει κάνει μόλις μία προπόνηση (Πέμπτη), εφόσον πάνε όλα καλά.

Η μοναδική ευχάριστη είδηση για το Γιώργο Μπαρτζώκα ακούει στο όνομα Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα στο μετατάρσιο που τον ταλαιπωρούσε.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχοντας... σκουπίσει το Ρέθυμνο το μόνο που σκέφτονται είναι να ξεκινήσουν με νίκη τους τελικούς, διαφυλάσσοντας το πλεονέκτημα της έδρας τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ