ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μενσά-Μπονσού: "Πολύ μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός"

Μενσά-Μπονσού: "Πολύ μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Ενθουσιασμένος παρουσιάστηκε ο Ποπς Μενσά-Μπονσού για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Ο Ποπς Μενσά-Μπονσού έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από τη μεταγραφή του στους "ερυθρόλευκους".

" Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο σύλλογο, που έχει πετύχει πολλά, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Όταν έμαθα για την πρόταση του Ολυμπιακού δεν μπορούσα να το πιστέψω πως ήθελε να με εντάξει στο ρόστερ του, ειδικά μετά τα όσα έγιναν μέσα στη χρονιά", ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

Για το επεισόδιο με τους Πρίντεζη, Μπέγκιτς είπε: " Αυτά συμβαίνουν όταν αγωνίζεσαι σε σημαντικά παιχνίδια και η αδρεναλίνη είναι στα ύψη. Σίγουρα ήταν ένα λάθος, ωστόσο το είχα ξεχάσει 30 δευτερόλεπα μετά… Το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν δω τον Γιώργο θα είναι να του σφίξω το χέρι".

Στη συνέχεια ανέφερε: " Έχω παίξει σε ένα φάιναλ-φορ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχα, αλλά δεν είχα ρόλο. Φέτος ελπίζω η επιρροή μου να είναι σημαντικότερη και να φτάσουμε στο φάιναλ-φορ".

Τέλος, δήλωσε: " Υπόσχομαι στον κόσμο πως θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θα προσπαθήσω να βγάλω στο παρκέ όλα αυτά για τα οποία με επέλεξε το προπονητικό τιμ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ