ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με φόντο τον "αιώνιο"

Με φόντο τον "αιώνιο"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στις 5μ.μ. (9/2) τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες του και να περάσει "πανηγυρικά" στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου εκτός απροόπτου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στη Θεσσαλονίκη με σκορ 79-60 σε ένα παιχνίδι που έκανε σχεδόν τέσσερις ώρες για να ολοκληρωθεί καθώς υπήρξε διακοπή στο ματς λόγω των αντικειμένων που πέταξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο παρκέ.

Το +19 που έχουν "προίκα" οι ερυθρόλευκοι από το πρώτο ματς, τους δίνει ένα σαφές προβάδισμα για την πρόκρισή τους στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εκεί όπου εκτός απροόπτου θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό καθώς οι δύο ομάδες είναι έτοιμες να διπλασιάσουν τις νίκες τους επί των εκπροσώπων της Θεσσαλονίκης.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον μεγάλο άτυχο Παναγιώτη Βασιλόπουλο ο οποίος τραυματίστηκε και πάλι και μάλιστα σοβαρά με αποτέλεσμα να χάνει την υπόλοιπη σεζόν.

Με τον κόσμο στο πλευρό της η ομάδα του Ίβκοβιτς θέλει να "τελειώσει" την υπόθεση Κύπελλο, πριν ξαναρχίσουν οι υποχρεώσεις για το TOP-16 της Ευρωλίγκας.

Το μόνο που δεν θέλουν οι "ερυθρόλευκοι" είναι... έκτροπα. Όπως για παράδειγμα αυτά που έγιναν στο κλειστό της Πυλαίας και υποχρέωσαν τον ΠΑΟΚ να παίξει τέσσερα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών για το πρωτάθλημα. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός αρκετά στερήθηκε για φέτος τον κόσμο του, καθώς για έξι αγωνιστικές έπαιζε στο άδειο ΣΕΦ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ