ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με έκτο παίκτη τον κόσμο του!

Με έκτο παίκτη τον κόσμο του!
INTIME SPORTS

Για πρώτη φορά φέτος ο κόσμος του Ολυμπιακού δήλωσε τόσο μαζικά "παρών" σε ματς των Πειραιωτών. Το Sport24.gr ήταν εκεί και κατέγραψε τα πάντα (videos)!

Ο Ολυμπιακός πήρε μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ, "κλειδώνοντας" κατά ένα μεγάλο ποσοστό την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο που ισοδυναμεί με το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα, το οποίο και πανηγύρισαν με περισσότερους από 8.000 οπαδούς τους που βρέθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Κάιλ Χάινς στο Sport24.gr...

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Sport24.gr από τον Στέφανο Τριαντάφυλλο...

Η video-ανάλυση του μεγάλου ντέρμπι από το Sport24.gr...

Το Sport24.gr είχε πάρει από νωρίς θέση στο Φαληρικό Στάδιο και κατέγραψε τον κόσμο των "ερυθρολεύκων" που ενίσχυσε με την παρουσία του τον Ολυμπιακό να φτάσει στη νίκη, τις "Red Drops" τις τσιρλίντερς της ομάδας, οι οποίες φρόντισαν να ομορφύνουν με την παρουσία τους το ματς, προσφέροντας παράλληλα και θέαμα με τα χορευτικά τους.

Ο κόσμος άρχισε να γεμίζει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αρκετή ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης και με τη φωνή του φρόντισε να ανεβάσει από την προθέρμανση κιόλας την ψυχολογία των παικτών του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Πολλά πανό από όλα τα μέρη της Ελλάδας είχαν ξεπροβάλει στις κερκίδες του κλειστού, με τους οπαδούς των Πειραιωτών να χειροκροτούν την ομάδα τους από το πρώτο λεπτό.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πέρασαν στο παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, με τον κόσμο να χειροκροτά τους παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς και να ζητάει τη νίκη απέναντι στον "αιώνιο" αντίπαλο στο ντέρμπι που θα έκρινε ουσιαστικά και την πρώτη θέση στη κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Οι τσιρλίντερς του Ολυμπιακού έδωσαν μία... δόση φρεσκάδας στα τάιμ άουτ των δύο μονομάχων, οι οποίοι έπαιρναν τις οδηγίες των προπονητών τους, προτού επιστρέψουν στο παρκέ για να δώσουν συνέχεια στη μεγάλη "μάχη". Οι "Red Drops" κέρδισαν πολλές φορές το χειροκρότημα του κόσμου που βρέθηκε στο κλειστό για να δει το μεγάλο ντέρμπι.

Ο Ολυμπιακός ελέγχει την αναμέτρηση και ο κόσμος φωνάζει για την ομάδα του, την ώρα που οι τσιρλίντερς των Πειραιωτών περνούσαν, έπειτα από τάιμ άουτ στο παρκέ για να ζωντανέψουν ακόμα περισσότερο το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ