ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάινς: "Δεν έπρεπε να πάει στον πόντο!"

Χάινς: "Δεν έπρεπε να πάει στον πόντο!"
INTIME SPORTS

Ο Κάιλ Χάινς μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, το... νεκρό τέταρτο δεκάλεπτο των "ερυθρολεύκων" και τη συνέχεια του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα (video).

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση για 30 λεπτά απέναντι στον Παναθηναϊκό, όμως στο τέλος παραλίγο να... γκρεμίσει ότι "έχτιζε" σε ολόκληρη την αναμέτρηση.

Παρόλα αυτά, οι "ερυθρόλευκοι" πήραν τη νίκη (78-77) απέναντι στον "αιώνιο" αντίπαλο σε έναν αγώνα, όπου έδειχναν ότι δεν θα δυσκολευτούν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην τέταρτη και τελευταία περίοδο του ντέρμπι παρουσίασαν εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα πρώτα 30 λεπτά.

Το... νεκρό διάστημα στο τέλος δεν κόστισε στους Πειραιώτες, οι οποίοι πήραν αυτό που ήθελαν και πλέον πολύ δύσκολα θα χάσουν την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο Κάιλ Χάινς μίλησε στο Sport24.gr για τη σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού, την μέτρια εικόνα της ομάδας του στο τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά και τη συνέχεια του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.

" Ξεκινήσαμε πολύ καλά την αναμέτρηση και επιβάλαμε το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά. Είχαμε συγκέντρωση και κάναμε ότι μας είχε πει ο προπονητής μας. Στα τελευταία δέκα λεπτά, όμως χαλάσαμε την εικόνα μας, καθώς ο Παναθηναϊκός μπήκε στο παιχνίδι", ανέφερε αρχικά ο Κάιλ Χάινς και πρόσθεσε:

"Έχει φανεί και σε άλλα ματς"

" Είναι ένα πρόβλημα που έχουμε και έχει φανεί και σε άλλα παιχνίδια μας φέτος. Αρχίζουμε πολύ καλά και ελέγχουμε την αναμέτρηση και μετά η ομάδα χάνει διαφορές. Ειδικά όταν παίζεις σε έμπειρες και καλές ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό που μπορεί ανά πάσα ώρα να σου δημιουργήσει πρόβλημα κατά την διάρκεια του ματς".

Όσον αφορά τη νίκη και το πλεονέκτημα της έδρα στα πλέι οφ, ο Αμερικανός δήλωσε: " Η νίκη είναι πολύ σημαντική και είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία. Θέλουμε το πλεονέκτημα της έδρας, αφού με τον κόσμο μας που μας στηρίζει είμαστε δυνατότεροι".

Τέλος, ο Κάιλ Χάινς πρόσθεσε: " Όπως είπα σε όλα τα παιχνίδια έχουμε πρόβλημα στο τέταρτο δεκάλεπτο. Θα πρέπει να το φτιάξουμε αυτό αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Παίξαμε καλά για 30 λεπτά και είχαμε το προβάδισμα. Δεν θα έπρεπε να φτάσουμε σε σημείο να παίζουμε το ματς στο πόντο - πόντο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ