ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Σπανούλη ο Ολυμπιακός στον τρίτο τελικό

Με Σπανούλη ο Ολυμπιακός στον τρίτο τελικό

Ο Βασίλης Σπανούλης βγήκε από το νοσοκομείο, προπονήθηκε με την ομάδα και θα αγωνιστεί στον τρίτο τελικό της Κυριακής (4/6, 21:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό. Έχουν απομείνει 500 εισιτήρια.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον τρίτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League, με τους Πειραιώτες την Κυριακή (4/6, 21:00) να αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, με σκοπό να κάνουν το 2-1 στην σειρά, φτάνοντας μία νίκη απόσταση από την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος.

Οι "ερυθρόλευκοι" προπονήθηκαν έχοντας μαζί τους και πάλι τον Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού βγήκε από το νοσοκομείο την Παρασκευή (2/6), είναι καλύτερα, ο πυρετός έχει πέσει και ο Έλληνας γκαρντ θα αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση, ύστερα από την απουσία του στο δεύτερο ματς της σειράς στο ΟΑΚΑ.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν δείξει "ζεστό" ενδιαφέρον για την αναμέτρηση. Μπορεί το ΣΕΦ να μην γέμισε στο πρώτο ματς της σειράς, αλλά αυτό αναμένεται να συμβεί την Κυριακή (4/6, 21:00). Όπως αναφέρουν οι "ερυθρόλευκοι", έχουν απομείνει περίπου 500 εισιτήρια για τους ενδιαφερόμενους.

Το blog του Έρικ Γκριν για τον τρίτο τελικό:

"Να προστατεύσουμε το σπίτι μας

Φίλες και φίλοι μου ελπίζω να είστε όλοι καλά. Μπροστά μας έχουμε το τρίτο παιχνίδι της σειράς των τελικών με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε στο 1-1 και πλέον η σειρά επιστρέφει στο σπίτι μας, το οποίο πρέπει να προστατεύσουμε.

Ήρθα για πρώτη φορά στην Ελλάδα πέρσι στις 21 Ιουλίου και στη συνέχεια ήρθα πάλι τον Αύγουστο. Είμαι εδώ δηλαδή σχεδόν 11 μήνες και πραγματικά έχουμε περάσει μαζί με τους συμπαίκτες μου όλη τη σεζόν μέσα στο γήπεδο. Έχουμε μοιραστεί χαρές, λύπες, άσχημες και όμορφες στιγμές, έχουμε μοιραστεί τα ίδια αποδυτήρια, τα ίδια δωμάτια στα ξενοδοχεία, έχουμε κάνει αμέτρητα ταξίδια και έχουμε δώσει δεκάδες ματς.

Κοιτώντας πίσω, η χρονιά ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολη. Μετρώντας τις ώρες, περισσότερες περάσαμε στο ΣΕΦ, παρά με τους δικούς μας ανθρώπους. Το ΣΕΦ είναι το σπίτι μας και πρέπει να το προστατεύσουμε, να το υπερασπιστούμε και να κάνουμε το 2-1 στη σειρά. Θέλουμε τον κόσμο να γεμίσει κάθε γωνιά του γηπέδου και να μας βοηθήσει με τη φωνή του να πάρουμε και πάλι το προβάδισμα.

Ό,τι έχει γίνει δεν αλλάζει, αλλά είναι κρίμα για την προσπάθεια που έχουμε κάνει έως τώρα να μην επιβραβευτούμε. Σε αυτό το παρκέ που θα παίξουμε και αύριο, έχουμε αφήσει τόνους ιδρώτα, αυτόν πρέπει να σεβαστούμε και τη φανέλα που φοράμε, τον κόσμο που θα έρθει να μας δει και όλους όσους μας πίστεψαν και μας στήριξαν όλη τη σεζόν. Τους προέδρους, τους προπονητές μας, το σταφ, όλους. Και κυρίως, τους εαυτούς μας.

Πάμε λοιπόν να τα δώσουμε όλα, όσα έχουμε και δεν έχουμε, να βρούμε ψυχικά και σωματικά αποθέματα και να κάνουμε το 2-1. Μόνο αυτό έχει σημασία αυτή τη στιγμή. Να προστατεύσουμε το σπίτι μας.

Με εκτίμηση,

Έρικ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ