ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Παπαπέτρου στα Τρίκαλα

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί για τα Τρίκαλα, ώστε να αντιμετωπίσει την Δευτέρα (02/03, 16:30) την τοπική ομάδα, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να παίρνει μέρος στη δωδεκάδα για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

Η αναμέτρηση με την Μάλαγα ανήκει στο παρελθόν, για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες στρέφουν την προσοχή τους εξ ολοκλήρου, στην αναμέτρηση της Δευτέρας (02/03, 16:30) με τα Τρίκαλα. Στόχος των Πειραιωτών η νίκη, που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Την προσπάθεια αυτή θα ενισχύσει ο Ιωάννης Παπαπέτρου, για πρώτη φορά φέτος. Ο Έλληνας φόργουορντ, ο οποίος από το ξεκίνημα της σεζόν είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς (κάταγμα περόνης στο ξεκίνημα της σεζόν, λοιμώδη μονοπυρήνωση στα μέσα αυτής) πλέον ξεπέρασε πλήρως τις ατυχίες και θέτει εαυτόν στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος ξεκουράστηκε το Σάββατο και πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Δεν θα συμβεί το ίδο, όμως, με τους Μιχάλη Τσαϊρέλη και Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ο πρώτος υπέστη τράβηγμα στους προσαγωγούς και αποκλείστηκε από την αποστολή, ενώ ο δεύτερος για τις επόμενες πέντε μέρες δεν θα προπονηθεί, με σκοπό να είναι έτοιμος για τα επόμενα παιχνίδια των Πειραιωτών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ