ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαυροειδής: "Πρόβα τζενεράλε"

Μαυροειδής: "Πρόβα τζενεράλε"
INTIME SPORTS

Στόχος του Ολυμπιακού στο τουρνουά "Αλεξάντερ Γκομέλσκι", όπως τόνισε ο Δημήτρης Μαυροειδής είναι να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο σε άμυνα και επίθεση.

Η βελτίωση σε άμυνα και επίθεση, όπως και ο περιορισμένων των λαθών ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος αποτελεί τον στόχο του Ολυμπιακού στο τουρνουά "Αλεξάντερ Γκομέλσκι" σύμφωνα με τον Δημήτρη Μαυροειδή.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αντιμετωπίσουν αύριο (29/09, 16:00, NS3) τη Λοκομοτίβ Κούμπαν, ενώ το άλλο ζευγάρι είναι εκείνο μεταξύ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Ζαλγκίρις Κάουνας (19:00).

Τα δύο φιλικά αποτελούν και τα τελευταία τεστ των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους στην Basket League ΟΠΑΠ.

" Εχουμε δώσει πολλά και δυνατά φιλικά τις προηγούμενες ημέρες και τώρα πηγαίνουμε στη Μόσχα για ακόμη δύο σημαντικά παιχνίδια", δήλωσε αρχικά ο Έλληνας σέντερ λίγο πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού και συμπλήρωσε:

" Ο προπονητής έχει επιλέξει να δώσουμε φιλικά κόντρα σε ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας για να φανούν οι αδυναμίες μας και να μπορούμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτές. Αυτό κάναμε και μετά τα παιχνίδια στη Γερμανία και αυτό θα κάνουμε και όταν επιστρέψουμε από τη Μόσχα. Τα επίσημα ματς αρχίζουν σε λίγες ημέρες και αυτά τα δύο φιλικά στη Ρωσία μπορούν να χαρακτηριστούν και ως πρόβα τζενεράλε.

Αυτό που θέλουμε είναι να δείξουμε βελτίωση στην άμυνα και να βγάλουμε στο παρκέ όσα δουλέψαμε τις προηγούμενες ημέρες. Σίγουρα υπάρχει κούραση αφού ακόμη είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, αλλά κουραζόμαστε τώρα και τα πόδια είναι βαριά, ώστε κατά τη διάρκεια της σεζόν να είμαστε έτοιμοι όταν θα πρέπει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ