ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάντζαρης: "Μακάρι, έτσι κάθε χρόνο"

Μάντζαρης: "Μακάρι, έτσι κάθε χρόνο"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης χαρακτήρισε μαγκιά τα όσα πέτυχε φέτος ο Ολυμπιακός και εξέφρασε την ελπίδα του να μείνει ίδιος ο κορμός της ομάδας για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί (vid)

Σε πελάγη ευτυχίας για τη νέα μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού, έπλεε ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετά το τέλος του αγώνα και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του.

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στην κάμερα του RedPlanet.gr για τους δύο τίτλους που κατέκτησε στην πρώτη του χρονιά με τον Ολυμπιακό και αναρωτήθηκε αν όντως ήταν γουρλής.

-Πρώτη χρονιά στον Πειραιά, Ευρωπαϊκό και Πρωτάθλημα...

"Όντως, πρώτη μου χρονιά στον Ολυμπιακό και πήραμε Πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκό. Τι να πω, ίσως να είμαι γουρλής (γέλια). Μακάρι να είναι έτσι κάθε χρόνο. Πάντως, όπως λένε, όσο δύσκολο είναι να φτάσεις στην κορυφή, άλλο τόσο είναι να παραμείνεις και εκεί. Για εμάς αυτό που συνέβη είναι μία αρχή και το σημαντικό είναι να συνεχιστεί. Και πρέπει να συνεχιστεί. Φτιάχνουμε σιγά-σιγά την αυτοκρατορία μας και στόχος μας είναι να πάρουμε όσα περισσότερα Πρωταθλήματα γίνεται μέσα στα επόμενα χρόνια".

-Πότε πιστέψατε πολύ για το Πρωτάθλημα;

"Μετά το Final-Four και το Ευρωπαϊκό που πήραμε αποκτήσαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και θεωρώ πως αποδείξαμε στο γήπεδο πως είμαστε καλύτερη ομάδα απ' τον Παναθηναϊκό.

Ειδικά στο γήπεδο μας κερδίσαμε τα μεταξύ μας παιχνίδια με σχετική ευκολία. Ακόμη και στον πέμπτο τελικό το αποδείξαμε, αν και προς τέλος ολίγον αγχωθήκαμε, με την διαφορά να μειώνεται, αλλά δεν θεωρώ πως κινδυνέψαμε ουσιαστικά. Αποδείξαμε πως είμαστε ανώτεροι και ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Θα μπορούσαμε, επίσης, να είχαμε πάρει και ένα "διπλό" στο ΟΑΚΑ, αλλά καθαρά από δικά μας λάθη το χάσαμε. Πήραμε το Πρωτάθλημα όμως και αυτό έχει σημασία".

-Θεωρείς πως το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσει η ομάδα τον κορμό της;

"Σίγουρα πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να διατηρήσει τον κορμό της ομάδας ως έχει. Και ο Παναθηναϊκός τόσα χρόνια όσο έπαιρνε τα Πρωταθλήματα αυτό έκανε, κράταγε τον ίδιο κορμό, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που άλλαζε καμιά 10αριά παίκτες σε κάθε σεζόν. Το να μείνει ο κορμός της ομάδας όπως είναι θεωρώ πως είναι κάτι πολύ σημαντικό, διότι ως ομάδα έχουμε βρει την χημεία μας, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, είμαστε ΟΜΑΔΑ με όλη την σημασία της λέξεως και το αποδείξαμε στο γήπεδο".

-Στην αρχή δεν σας πίστευε κανείς και κατακτήσαμε Πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκό. Πως νιώθεις;

"Νιώθουμε μία πολύ μεγάλη δικαίωση, γιατί όλος ο κόπος και η δουλειά που κάναμε όλο αυτόν τον καιρό βγήκε και στους τίτλους που κατακτήσαμε. Για εμάς το έχω ξαναπεί πως η μεγαλύτερη μαγκιά φέτος είναι ο κόσμος που είδαμε, δηλαδή το γεγονός πως φέραμε ξανά τον κόσμο μας στο γήπεδο. Εγώ προσωπικά όσα χρόνια ζω, απ' το '90 και μετά, βέβαια το '97 ήμουν πολύ μικρός και δεν θυμάμαι, δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο στο ΣΕΦ. Μακάρι να τον κρατήσουμε δίπλα μας και να είναι μαζί μας έτσι δυνατός και του χρόνου. Αυτό που καταφέραμε ήταν μεγάλη μαγκιά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ