ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λο: "Βγάλαμε ενέργεια!"

Λο: "Βγάλαμε ενέργεια!"
INTIME SPORTS

"Κλειδί" της νίκης του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Έισι Λο, ο οποίος μίλησε στο Sport24.gr ήταν η αμυντική λειτουργία της ομάδας και η ενέργεια που έβγαλαν τόσο εκείνος, όσο και οι συμπαίκτες του στο παρκέ (videos).

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στη Σιένα στο ΣΕΦ, επικράτησε με 75-55 και έκανε το 2-1 στη σειρά.

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς απέχουν πλέον ένα βήμα από το φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης, με τον Έισι Λο να παρουσιάζεται αισιόδοξος ότι οι "ερυθρόλευκοι" μπορούν να πάρουν την πρόκριση, αν πραγματοποιήσουν ανάλογη εμφάνιση.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, μίλησε στο Sport24.gr για την εμφάνιση των Πειραιωτών, την εξαιρετική αμυντική λειτουργία της ομάδας του, τη χημεία μεταξύ των παικτών και την παρουσία του κόσμου, ο οποίος αποτέλεσε τον έκτο παίκτη του Ολυμπιακού.

" Η Σιένα ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση, όμως εμείς δεν επηρεαστήκαμε και καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Ήμασταν εξαιρετικοί στην άμυνα, η χημεία μεταξύ μας είναι πολύ καλή. Καταφέραμε να βγάλουμε εύκολα καλάθια και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ", δήλωσε αρχικά ο Έισι Λο και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Βρισκόμαστε μία νίκη από την πρόκριση μας στο φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης και θέλουμε να κάνουμε ανάλογη εμφάνιση απέναντι στη Σιένα για να πάρουμε εμείς την πρόκριση".

Όσον αφορά το "κλειδί" του αγώνα που έδωσε στους παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς το θετικό αποτέλεσμα, ο Αμερικανός τόνισε: " Στο παιχνίδι "κλειδί" ήταν η άμυνα. Βγάλαμε ενέργεια σε ολόκληρη την αναμέτρηση και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα. Βελτιώνουμε τον τρόπο που αμυνόμαστε, δουλεύουμε όλοι και προσπαθούμε πολύ για αυτό. Με τον Σπανούλη προσπαθήσαμε να μοιράσουμε τη μπάλα για να κάνουμε πιο εύκολο το έργο των συμπαικτών μας".

Τέλος, ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο και έδωσε ώθηση στην ομάδα: " Πήραμε αυτό που θέλαμε, λοιπόν και χρειαζόμαστε ακόμα μία νίκη. Ο κόσμος ήταν τρομερός, μας βοήθησε πολύ. Τον χρειαζόμαστε και στο επόμενο παιχνίδι να μα στηρίξει για πετύχουμε τον στόχο μας και να προκριθούμε στο φάιναλ-φορ".

Δείτε το βίντεο-προαναγγελία του Ολυμπιακού με τη Σιένα, όπως το έδειξαν τα μάτριξ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας λίγο πριν την έναρξη της χθεσινού (28/03) παιχνιδιού...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ