ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λο: "Να βάλουμε τους δικούς μας κανόνες"

Λο: "Να βάλουμε τους δικούς μας κανόνες"
INTIME SPORTS

Ο Έισι Λο συνέστησε στον Ολυμπιακό να στρέψει πρώτα την προσοχή του στον Πανελευσινιακό (6/1, 5μ.μ.) και εν συνεχεία στην Μπαρτσελόνα

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, έκανε ο Έισι Λο σχετικά με το παιχνίδι του Ολυμπιακού που ακολουθεί με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό για την 11η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

O Aμερικανός άσος του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι πρέπει η ομάδα του να βάλει τους δικούς της κανόνες στην αναμέτρηση με την ομάδα της Ελευσίνας και στη συνέχεια να ασχοληθεί με το δύσκολο ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

"Φαίνεται πως η διακοπή των εορτών μας επηρέασε και βγήκαμε κάπως εκτός ρυθμού. Μετά τα παιχνίδια με την Κάχα Λαμποράλ και τη Μπεσίκτας έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι στην Α1 με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό", σχολίασε ο Έισι Λο και συμπλήρωσε:

"Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να βάλουμε τους δικούς μας κανόνες στο ματς από το ξεκίνημα ώστε να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Στη συνέχεια θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα".

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Παππάς υποστήριξε: "Ο ρυθμός των αγώνων είναι αμείλικτος και έτσι πρέπει άπαντες να είναι σε ετοιμότητα. Έχουμε 15 ισάξιους παίκτες, οπότε κάποιοι θα πάρουν ανάσες και κάποιοι άλλοι θα ξεκουραστούν.

Ο Πανελευσινιακός έχει δείξει στην έδρα του πως είναι ανταγωνιστικός, οπότε εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι και σοβαροί για να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Μας περιμένει ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι την ερχόμενη αγωνιστική στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά αυτή τη στιγμή στο μυαλό μας υπάρχει μόνο ο Πανελευσινιακός.

Είναι αρχή του κόουτς να κοιτάμε μόνο το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας και κανένα άλλο και αυτό έχει περάσει και στους παίκτες. Γι' αυτό έχουμε στο μυαλό μας μόνο το παιχνίδι με την Ελευσίνα και το πως θα πάρουμε τη νίκη ώστε να συνεχίσουμε αήττητοι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ