ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λο: "Και τώρα τον τίτλο στην Πόλη"

Λο: "Και τώρα τον τίτλο στην Πόλη"
INTIME SPORTS

Λίγα μόλις λεπτά μετά την πανηγυρική πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final-4 ο Έισι Λο μίλησε για τον ευσεβή του πόθο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας

Ο Έισι Λο δήλωσε ενθουσιασμένος από το κατόρθωμα που πέτυχε ο Ολυμπιακός με την πρόκριση στο Final-4 και ξεκαθάρισε πως στόχος τώρα θα είναι η κατάκτηση του τίτλου.

Όντας εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στη σειρά με τη Σιένα, "έσβησε" τον ΜακΚάλεμπ. Διαβάστε τι είπε για τη μονομαχία με τον άσο της Σιένα.

"Είμαι ενθουσιασμένος γιατί πετύχαμε έναν πολύ μεγάλο στόχο. Αποκλείσαμε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Σιένα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το κατόρθωμα μας. Και τώρα θέλουμε να πάμε στην Πόλη για να κερδίσουμε τον τίτλο", τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση ο Αμερικανός του Ολυμπιακού.

Για τη μονομαχία με τον ΜακΚάλεμπ: "Η ομάδα μου κέρδισε! Όχι εγώ τον ΜακΚάλεμπ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης κι από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Ευρώπη άκουγα συνεχώς για αυτόν (σ.σ έπαιζε και στην πρώην ομάδα του Αμερικανού με το σκοπιανικό διαβατήριο, την Παρτίζαν),. Τον σέβαομαι πολύ, αλλά είμαι χαρούμενος που η δική μου ομάδα τέλειωσε τη σειρά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ