ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε εξέλιξη το ραντεβού Αγγελόπουλων - Παπανικολάου

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κώστας Παπανικολάου βρίσκεται στην Arcadia και συζητάει με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό (VIDEO).

Ο Κώστας Παπανικολάου έφτασε στην Arcadiα, ώστε να συζητήσει με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο το ζήτημα της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Το συμβόλαιο του 28χρονου φόργουορντ με τους "ερυθρόλευκους" ολοκληρώθηκε και ήδη ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει γίνει μία πρώτη επαφή. Ο ατζέντης του Κώστα Παπανικολάου, Γιώργος Σφαιρόπουλος και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας συναντήθηκαν την Τρίτη (3/7), αλλά ανάμεσα ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρξε διαφορά στο οικονομικό και δεν έδωσαν τα χέρια .

Αυτή την ώρα, όμως, είναι σε εξέλιξη η συνάντηση των ιδιοκτητών της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ με τον Έλληνα φόργουορντ και τον ατζέντη του.

Ο Κώστας Παπανικολάου και ο Γιώργος Σφαιρόπουλος έφτασαν στην Αrcadia στις 12:18 και αυτήν την ώρα συζητούν με τα αφεντικά της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ