ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκίνησε με... χαλάρωμα για το 2-0 ο Ολυμπιακός

Ξεκίνησε με... χαλάρωμα για το 2-0 ο Ολυμπιακός
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του τη νίκη στο ΟΑΚΑ κι έστρεψε την προσοχή του στον δεύτερο αγώνα της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League με τον Παναθηναϊκό Superfoods (7/6, 19:00).

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού Superfoods στον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League και οι "ερυθρόλευκοι" επικεντρώνονται πλέον στο παιχνίδι της Πέμπτης (7/6, 19:00).

Οι"ερυθρόλευκοι" την Δευτέρα (4/6) αντάμωσαν στο ΣΕΦ, όπου άρχισαν την προετοιμασία τους για τον δεύτερο τελικό και άφησαν πίσω τους τη νίκη στο ΟΑΚΑ, καθώς γνωρίζουν πως η σειρά έχει αρκετό δρόμο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι συνεργάτες του την Δευτέρα (4/6) προπόνησαν τους παίκτες τους σε χαλαρούς ρυθμούς, όπως συνηθίζεται άλλωστε την επόμενη ημέρα των αγώνων. Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει επιπλέον αγωνιστικά προβλήματα, καθώς τα ονόματα των Δημήτρη Αγραβάνη και Κιμ Τιλί είναι τα μοναδικά που είναι σημειωμένα στο απουσιολόγιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ενώ την Τρίτη (5/6) θα ανέβουν οι "στροφές" στο πρόγραμμα της προπόνησης των "ερυθρολεύκων".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ