ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κόντρα στη Νανσί για τη 2η νίκη

Κόντρα στη Νανσί για τη 2η νίκη
INTIME SPORTS

Η νίκη του Ολυμπιακού στο αποψινό παιχνίδι με τη Νανσί (10μ.μ., NET, Live από το Sport24.gr) μοιάζει να είναι επιβεβλημένη, σε ένα ματς που ελπίζει να έχει και τη στήριξη του κόσμου του

Ο Ολυμπιακός έχασε στις λεπτομέρειες στην Ιταλία από την Καντού την περασμένη εβδομάδα, υπέστη την τρίτη του εκτός έδρας νίκη για φέτος στην Ευρωλίγκα και πλέον δεν έχει παρά να διαφυλάξει την έδρα του.

Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς υποδέχεται την Νανσί με στόχο τη δεύτερη νίκη της στην διοργάνωση, που θα της επιτρέψει να πάρει μία βαθιά αγωνιστική ανάσα και να ανέβει ψηλότερα στη βαθμολογία του Β' Ομίλου.

Πάντως, το έργο των "ερυθρολεύκων" μόνο εύκολο δεν θα πρέπει να θεωρείται με δεδομένο ότι οι Γάλλοι έχουν πετύχει ήδη δύο νίκες και στο ΣΕΦ δεν θα έχουν τίποτα να χάσουν. Αντίθετα το άγχος θα βαραίνει τους γηπεδούχους οι οποίοι θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους.

Στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε ο κόσμος δεν είχε δώσει δυναμικό παρών και οι ιθύνοντες της ομάδας ευελπιστούν ότι θα είναι περισσότερος την Τρίτη στο ΣΕΦ, προκειμένου να βοηθήσει την προσπάθεια του Ολυμπιακού για νίκη.

Στις δηλώσεις του ο Ντούσαν Ίβκοβιτς κράτησε χαμηλούς τους τόνους εν όψει της αναμέτρησης, επισήμανε ότι η ομάδα δεν θα επηρεαστεί από την ήττα στο Καντού και ξεκαθάρισε πως η Νανσί δεν είναι αχτύπητη παρά τα αθλητικά προσόντα των παικτών της.

Πάντως ο Σέρβος προπονητής τόνισε ότι δεν θα κριθεί το ματς στον Νικολά Μπατούμ για τον οποίο ωστόσο το Sport24.gr έκανε ένα όμορφο αφιέρωμα.

Από την πλευρά του ο Κάιλ Χάινς αισιοδοξεί για τη συνέχεια και ιδιαίτερα για τους αγώνες με τη Νανσί και Παναθηναϊκό ξεκαθαρίζοντας πως τίποτα δεν είναι αδύνατο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ