ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοκκινίζει το Λονδίνο, έρχονται κι άλλοι...

Κοκκινίζει το Λονδίνο, έρχονται κι άλλοι...
INTIME SPORTS

Κόσμος και κοσμάκης για να δει τον Ολυμπιακό στον τελικό με την Ρεάλ. Το Λονδίνο "κοκκινίζει" και στις εξέδρες της Ο2 Αρένα, αναμένονται 4.000 οπαδοί των "ερυθρολεύκων"

Δυο τσάρτερ φεύγουν από την Αθήνα, πολύς κόσμος έρχεται απ΄όλα τα μέρη της Ευρώπης και ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει περισσότερους φίλους του στον τελικό. Αν στον ημιτελικό ήταν 3.000, την Κυριακή αναμένονται τουλάχιστον 500 ακόμη, ίσως και χίλιοι.

Την είδηση επιβεβαίωσαν και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι. "Εξασφαλίσαμε παραπάνω εισιτήρια" σχολίαζαν στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού.

Ανακοινώσεις έβγαλε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Με την πρώτη πληροφορεί τα εξής: " Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει πως έχει εξασφαλίσειεπιπλέονεισιτήρια για τον αυριανό τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για λεπτομέρειες στέλνοντας mail στο [email protected]ή στο inbox της επίσημης σελίδας της ομάδας στο Facebook ( www.facebook.com/olympiacosbc)"

Και με τη δεύτερη υπενθυμίζει ότι: "Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί τους φιλάθλους που θα βρεθούν την Κυριακή στην Ο2 Arena για τον τελικό της Ευρωλίγκας όπως προσέλθουν αρκετή ώρα πριν το τζάμπολ στο γήπεδο, αφού υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας και η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι πολύ χρονοβόρα."

Έτσι κι αλλιώς το Λονδίνο αναμένεται να ...έχει έντονο "ερυθρόλευκο" χρώμα, με την Ο2 Αρένα να φιλοξενεί, σχεδόν, 4.000 οπαδούς της ομάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ