ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλείνει Πέρκινς ο Ολυμπιακός

Κλείνει Πέρκινς ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πώς βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντορόν Πέρκινς. Ο Αμερικανός επιβεβαίωσε τις διαπραγματεύσεις του με τους Πειραιώτες. Διαβάστε αναλυτικά (video).

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι έχει καταλήξει στον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Βαγγέλη Μάντζαρη και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντορόν Πέρκινς.

Ο κόουτς των "ερυθρολεύκων", Γιώργος Μπαρτζώκας εξέτασε αρκετούς παίκτες και στάθηκε στον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Διαβάστε τι δήλωσαν οι Πέρο Άντιτς και Μίλαν Τόμιτς για την αυριανή (18/02) αναμέτρηση του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ...

Ο Πέρκινς έχει ύψος 1.91μ. και ο Έλληνας προπονητής θα μπορεί να υπολογίζει κανονικά για τον δεύτερο γύρο του "Top-16" της Ευρωλίγκας, από την στιγμή που η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της σχετικής προθεσμίας.

Ο Αμερικανός έχει κατά το παρελθόν φορέσει τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία έφτασε μέχρι τον τελικό της Ευρωλίγκας το 2011. O ίδιος, βέβαια, τραυματίστηκε σοβαρά λίγο πριν και έχασε τα παιχνίδια στη Βαρκελώνη. Στη συνέχεια επέστρεψε στην αγωνιστική δράση για να αγωνιστεί στην Καντού, ενώ μετά ακολούθησε η Ντόνετσκ.

Τη σεζόν (2010-11) που οι Ισραηλινοί έφτασαν στον τελικό της Ευρωλίγκας είχε ανά παιχνίδι 9,5 πόντους, 3,6 ασίστ και 1,7 κλεψίματα σε 30 λεπτά χρόνου συμμετοχής. Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πέρκινς, ο Ολυμπιακός κλείσει το ρόστερ του για τη φετινή χρονιά και θα επικεντρωθεί τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στη συνέχεια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η κινέζικη Φοσάν, με την οποία στον τελευταίο του ματς πέτυχε σε 34 λεπτά 9 πόντους, 7 ασίστ, 4 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.

Δείτε video:

Επιβεβαιώνει ο Πέρκινς

Ο δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Πικ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter πώς ο Πέρκινς είναι ένα βήμα από τον πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακό. " Ο Ντορόν Πέρκινς μου είπε στο Facebook ότι είναι ένα βήμα από τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό. ΑΚούγεται συναρπαστικό", έγραψε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ