ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Keep moving me FMS"

"Keep moving me FMS"

H KAE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την συμφωνία της με την εταιρεία FMS και την συμμετοχή της στο Olympiacos Partnership Program 2013-2014 στην κατηγορία του Επίσημου Χορηγού.

H KAE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την συμφωνία της με την εταιρεία FMS και την συμμετοχή της στο Olympiacos Partnership Program 2013-2014 στην κατηγορία του Επίσημου Χορηγού.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

" H KAE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την συμφωνία της με την εταιρεία FMS και την συμμετοχή της στο Olympiacos Partnership Program 2013-2014 στην κατηγορία του Επίσημου Χορηγού. Η FMS είναι ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών συντήρησης, επισκευής και αποκατάστασης αυτοκινήτων σε εταιρείες που κατέχουν μεγάλους στόλους αυτοκινήτων και αναπτύσσει τις δραστηριότητες της σε όλη την Ελλάδα.

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την FMS στην οικογένεια των εταιρειών που στηρίζουν την ομάδα του Ολυμπιακού και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό οργανισμό, ηγέτη στην αγορά του και ελπίζουμε η συνεργασία μαζί μας να συμβάλλει ακόμα περισσότερο στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της εταιρείας.

Το Partnership πρόγραμμα του Ολυμπιακού είναι το ισχυρότερο στην Ελλάδα και ένα απο τα κορυφαία στην Ευρώπη και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που το εμπιστεύονται οι κορυφαίες εταιρείες της Ελληνικής και διεθνούς αγοράς.»

Ο Δ/νων Σύμβουλος της FMS κ. Νίκος Βρανάς δήλωσε: «Η ομάδα Μπάσκετ του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια με σωστή διοίκηση και διαχείριση αλλά και με την αγωνιστικότητα των παιχτών της έχει ανατρέψει κάθε δεδομένο κατακτώντας δύο συνεχόμενες χρονιές το Ευρωπαϊκό τρόπαιο απέναντι σε πολύ ισχυρότερους στη θεωρία αντιπάλους.

Η FMS μέσα σε περίοδο βαθιάς ύφεσης αναπτύσσεται δυναμικά με μεγάλες επενδύσεις και προοπτικές απέναντι σε πολύ ισχυρότερες εταιρείες. Αυτές οι δύο δυνάμεις ανατροπής συμφώνησαν να συμπορευτούν για τα επόμενα δύο χρόνια. Εμείς ως διοίκηση της FMS ευχαριστούμε τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη της και την απόφασή της για την υλοποίηση αυτής της συνεργασίας.»

FMS

Η FMS ιδρύθηκε το 2008 από το Βαγγέλη Αλεξανδρή και το Νίκο Βρανά. Η πολυετής εμπειρία του Βαγγέλη στις υπηρεσίες αυτοκίνησης και η φρέσκια ματιά και αγωνιστικότητα του Νίκου αφ ενός αλλά και οι σωστές διαχειριστικές ενέργειες και αποφάσεις όπως και οι επιλογή κατάλληλων στελεχών αλλά κυρίως συνεργατών έφεραν την εταιρεία στη σημερινή της κατάσταση.

Η FMS είναι σήμερα ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών συντήρησης επισκευής και αποκατάστασης σε εταιρείες που κατέχουν μεγάλους στόλους αυτοκινήτων αναπτύσσοντας τις δραστηριότητες της σε 3 καταστήματα στην Αθήνα 1 στη Θεσσαλονίκη 1 στο Ηράκλειο Κρήτης και πολύ σύντομα στη Λάρισα ενώ στα σχέδια της είναι μέχρι το τέλος του χρόνου να επεκταθεί και στη Πάτρα. Παράλληλα στις εγκαταστάσεις της στο Ρέντη απέναντι από το γήπεδο VOLLEY του Ολυμπιακού θα αναπτύξει και παράλληλες δραστηριότητες εξυπηρέτησης ιδιωτών.

Με σύνθημα το « Ο καταλληλότερος επισκευαστής για το αυτοκίνητό σας» αλλά και σύντομα με την εξουσιοδότηση ως επισήμου επισκευαστή τριών από τις πρώτες εισαγωγικές εταιρείες αυτοκινήτων η FMS θα κατακτήσει και αυτόν τον πολύ απαιτητικό χώρο της ιδιωτικής αυτοκίνησης προσφέροντας εξαιρετικά οικονομικές τιμές, άψογη εξυπηρέτηση και εγγυημένη εργασία και ανταλλακτικά. Λεπτομέρειες για την FMS μπορείτε να βρείτε στο www.fms-greece.com ή στο τηλέφωνο 211 103 88 00".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ