ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάνει ροτέισον με Τρίκαλα ο Σφαιρόπουλος

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / DARUSSAFAKA - OLYMPIAKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / DARUSSAFAKA - OLYMPIAKOS EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το "9 στα 9" στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας την Δευτέρα (5/12, 17:00) τα Τρίκαλα. Πλήθος κόσμου στο Olympiacos Official Road Store.

Ύστερα από το σημαντικό "διπλό" επί της Νταρουσάφακα, η αποστολή του Ολυμπιακού ταξίδεψε από την Κωνσταντινούπολη στην Θεσσαλονίκη και ακολούθως πήγε οδικώς στα Τρίκαλα. Οι Πειραιώτες την Δευτέρα (5/12, 17:00) θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα, για την 9η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Στόχος τους να διατηρήσουν το αήττητο στο πρωτάθλημα.

Οι "ερυθρόλευκοι" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση χωρίς προβλήματα και οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι ετοιμοπόλεμοι για την αναμέτρηση. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα κάνει ροτέισον, μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του, ώστε να διατηρηθούν φρέσκοι ενόψει της συνέχειας. Την Παρασκευή (9/12), άλλωστε, οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν την Ούνικς Καζάν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Πλήθος κόσμου στην επίσημη μπουτίκ του Ολυμπιακού

Η επίσημη μπουτίκ των "ερυθρολεύκων", το Official Olympiacos Bc Store, είναι στα Τρίκαλα, συνεχίζοντας το πρωτοποριακό του ταξίδι σε όλες τις Μπασκετουπόλεις της Ελλάδας. Το αυτοκινούμενο επίσημο κατάστημα του Ολυμπιακού, άνοιξε τις… πόρτες του σ’ όλους τους φιλάθλους της ομάδας που ζουν στα Τρίκαλα και ο κόσμος "αγκάλιασε" το κατάστημα, αγοράζοντας διάφορα προϊόντα του τμήματος μπάσκετ των Πειραιωτών.

Ώρα λειτουργίας:

ΔΕΥΤΕΡΑ - GAME DAY 05/12

Κεντρική Πλατεία Τρικάλων,​​11.00 – 14.00

Δημ. Κλειστό Γήπεδο Τρικάλων,​15.00 – 20.00"

Κάνει ροτέισον με Τρίκαλα ο Σφαιρόπουλος
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ