ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Καμία τύχη με 48 πόντους στην επίθεση"

"Καμία τύχη με 48 πόντους στην επίθεση"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να έχει τύχη στο παιχνίδι, με μόλις 48 πόντους στην επίθεση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό και στάθηκε στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας του.

" Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Σήμερα αν θέλαμε να είχαμε νικηφόρο αποτέλεσμα θα έπρεπε να είχαμε πολύ καλύτερη επιθετική παραγωγικότητα και αποφασιστικότητα", ανέφερε ο Έλληνας προπονητής και πρόσθεσε:

" Δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Ήταν κλειστό παιχνίδι για 35 λεπτά. Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο επιθετικός. Δεν είχαμε καμία τύχη με 48 πόντους στην επίθεση. Είχαμε επιθετικό πρόβλημα και σκοράραμε λίγο λόγω και της άμυνας του αντιπάλου. Ακόμα κι αν κερδίζαμε δεν θα είχαμε πλεονέκτημα. Την επόμενη φορά πιστεύω να είμαστε πιο έτοιμοι για να κοντράρουμε σε αυτό το γήπεδο τον Παναθηναϊκό".

Για τα τρία ματς και το χαμηλό σκορ είπε: " Πάντα το αποτέλεσμα λέει κάτι. Αν είσαι θετικός πρέπει να εξηγείς το αποτέλεσμα όπως είναι. Αυτά τα παιχνίδια έχουν πάντα μία ξεχωριστή πνευματική προσέγγιση. Δεν παίζει ρόλο ούτε η φόρμα ούτε οι απουσίες. Περιμένω διαφορετικά παιχνίδια. Δεν έχουμε κάνει καλή εμφάνιση στα δύο ντέρμπι. Ο δρόμος μας περνάει από εδώ και στην Ευρωλίγκα και ίσως στο πρωτάθλημα. Πρέπει να εμφανιστούμε διαφορετικοί".

Ερωτηθείς για το τι θα πει στους παίκτες του: " Οι προπονητές πρέπει να χειριστούν ψυχολογικά τους παίκτες. Επειδή είναι υψηλού επιπέδου καταλαβαίνουν και οι ίδιοι για το τι έχει φταίξει. Κάθε φορά λέμε διαφορετικά πράγματα, αλλά ίσως πρέπει να τους πιέσουμε με σκληρά λόγια. Οι αλλαγές κόστισαν στον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο, εμάς μας κοστίζουν τώρα. Κάποιοι παίκτες όπως ο Σλούκας και ο Σπανούλης δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θέλουμε να έχουμε ξανά καλή ομαδική λειτουργία και να ανεβάσουμε κάποιους παίκτες που είναι ντεφορμέ".

"Το σκέφτεται πολύ ο Βασίλης"

Όσον αφορά την κακή εμφάνιση του Σπανούλη ανέφερε: " Καταρχήν συμφωνώ γιατί είναι γεγονός. Είναι πολύ σημαντικός για μας και τη λειτουργία μας. Ευθύνη έχουμε εμείς και ο αντίπαλος. Το σκέφτεται πολύ, πρέπει να γίνει πιο επιθετικός. Του έχω εμπιστοσύνη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ