ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Καλός σουτέρ και αθλητικός"

"Καλός σουτέρ και αθλητικός"

Ο Μάριος Μπατής, ο οποίος αντιμετώπισε την Οστάνδη του Ματ Λοτζέσκι με τη φανέλα του Πανιωνίου μίλησε στο Sport24.gr για τον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού (videos).

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ματ Λοτζέσκι , ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Eurocup με τη φανέλα της Οστάνδης.

Ο Αμερικανός με βέλγικο διαβατήριο τη σεζόν που μας πέρασε αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του βέλγικου πρωταθλήματος με 17,2 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ.

Το Sport24.gr μίλησε με τον Μάριο Μπατή, ο οποίος είχε αντιμετωπίσει τον Λοτζέσκι δύο φορές πέρυσι στα ματς του Πανιωνίου με την Οστάνδη.

Ο Λοτζέσκι στο πρώτο παιχνίδι στο Βέλγιο είχε σημειώσει 22 πόντους, ευστοχώντας και σε ένα τρίποντο στη νίκη της ομάδας του με 84-65 . Στο παιχνίδι στην Αθήνα απέναντι στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης πέτυχε 18 πόντους με επίσης ένα εύστοχο σουτ τριών πόντων.

Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε πως ο Αμερικανός είναι εξαιρετικός επιθετικά, ενώ ποτέ δεν χαλάει τα plays των συμπαικτών του, προσπαθώντας πάντα να αναδειχτεί μέσα από την ομάδα.

" Είναι πολύ καλός σουτέρ. Είναι καλός στο σουτ και έπειτα από ντρίμπλα, ενώ είναι και αρκετά αθλητικός. Έχει υψηλά ποσοστά ευστοχίας, χωρίς να πάρει πολλές προσπάθειες. Δεν θα τον δεις, δηλαδή να έχει για παράδειγμα 8/20 σουτ. Θα πάρει 12 σουτ και θα βάλει τα 10", ανέφερε αρχικά ο Μάριος Μπατής.

"Καλός σουτέρ και αθλητικός"

Στην παραπάνω φωτογραφία ο Μάριος Μπατής μαρκάρεται από τον Λοτζέσκι

Στη συνέχεια, ο Μάριος Μπατής μίλησε για τον τρόπο που του αρέσει να αγωνίζεται, ενώ στάθηκε και στην νοοτροπία του, αναδεικνύοντας το παιχνίδι του μέσα από την ομάδα: " Επίσης, πολύ σημαντικό είναι ότι δεν χαλάει τα plays των συμπαικτών του.

Αναδεικνύεται σε κάθε αγώνα μέσα από την ομάδα. Από εκεί και πέρα, δεν παίζει πολύ καλά το πικ εν ρολ. Και η άμυνα, πάντως δεν νομίζω ότι είναι το δυνατό του σημείο. Στο ένα μεταξύ μας ματς, το πρώτο είχε βγει και πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής στο Eurocup".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ