ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόταση για τον Λοτζέσκι

Πρόταση για τον Λοτζέσκι

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο μάτι τον Ματ Λοτζέσκι (1.98, 28) και ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στην Οστάνδη για να τον αποκτήσει. Διαβάστε το προφίλ του Αμερικανού με το βελγικό διαβατήριο.

Για το ενδιαφέρον των "ερυθρολεύκων" έγραψε η ιταλική ιστοσελίδα Sportando, η οποία αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός θα προσφέρει 100.000 ευρώ στη βελγική ομάδα για να αποκτήσει τον συγκεκριμένο παίκτη, που δεν είναι άλλως από τον επί μια 4ετία ηγέτη της.

Ο Λοτζέσκι είναι Αμερικανός (με βέλγικο διαβατήριο) και προέρχεται από το κολέγιο της Χαβάης. Πέρσι ήταν MVP του βέλγικου πρωταθλήματος έχοντας 17.2 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ. Στο Eurocup είχε αντίστοιχα καλά νούμερα (16.1 πόντους, 5.3 ριπάουντ και 2.5 ασίστ), με ακόμη πιο εντυπωσιακά ποσοστά: 97% στις βολές, 52% στα δίποντα και 57% στα τρίποντα.

Έκανε μάλιστα δύο πολύ καλές εμφανίσεις κόντρα στον Πανιώνιο: στο πρώτο ματς είχε 22 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα και στο δεύτερο 18 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Διακρίνεται για την ικανότητα του στο μακρινό σουτ, αλλά και στην αντίληψη του παιχνιδιού, συμμετέχοντας σε όλους τους τομείς, ακόμη και σε αυτόν της δημιουργίας. Ακόμη είναι πολύ καλός ριμπάουντ για το ύψος του και μπορεί να θεωρηθεί ένας all-around παίκτης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ