ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάλεσμα σε γιορτή

Κάλεσμα σε γιορτή
INTIME SPORTS

Ο ΓΣ Περιστερίου έχει γιορτή ("Χαράς, Αθλητισμού και Αλληλεγγύης) και ένα παιδί του Δήμου, ο Βαγγέλης Μάντζαρης ανέλαβε να καλέσει τον κόσμο σε αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση.

H Γιορτή Χαράς, Αθλητισμού και Αλληλεγγύης του ΓΣ Περιστερίου ξεκινά αύριο (2/1) και ολοκληρώνεται την Κυριακή (5/1) και μεταξύ αυτών που αναμένεται να δώσουν το παρών είναι και ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε στο gsperisteri.gr, για να ενημερώσει ότι “ πρόκειται για μία σημαντική εκδήλωση, καθώς σκοπό έχει την ενημέρωση όλων για τη σημασία της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ειδικά στις μέρες μας η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο είναι κάτι που όλοι πρέπει να προτάξουμε, όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία από πλευράς του ΓΣ Περιστερίου και του Δήμου Περιστερίου και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχει την επιτυχία που της αρμόζει. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα λάβει χώρα στην πόλη μου.

Και μόνο ότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε φορείς όπως το “Χαμόγελο του Παιδιού”, θα με κάνει να βρω χρόνο από το βεβαρυμένο αγωνιστικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού και να παρευρεθώ στη Γιορτή Χαράς, Αθλητισμού και Αλληλεγγύης. Σας περιμένω όλους εκεί για να τα πούμε από κοντά, να παίξουμε μπάσκετ και να περάσουμε όλοι μαζί ένα υπέροχο τετραήμερο για έναν σημαντικό σκοπό. Εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους”.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ