ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΑΕ Ολυμπιακός: "Στο πρώτο παραβατικό περιστατικό θα αποχωρήσουμε"

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως η ομάδα της θα αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας στον πέμπτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League με τον Παναθηναϊκό Superfoods (17/6, 19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr). "Είναι ξεκάθαρο το κλίμα εκφοβισμού που «καλλιεργεί» η ΚΑΕ Παναθηναϊκός", υποστηρίζουν οι "ερυθρόλευκοι".

Ο πέμπτος αγώνας της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού Superfoods πλησιάζει και η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε, ενημέρωσε πως η ομάδα της θα αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ, αν δεν τηρηθούν, όσα έχουν αποφασιστεί για τα μέτρα ασφαλείας, ενώ κατηγόρησε την "πράσινη" ΚΑΕ πως "καλλιεργεί κλίμα εκφοβισμού"

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

"Είναι ξεκάθαρο το κλίμα εκφοβισμού που «καλλιεργεί» η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τις τελευταίες μέρες στοχοποιώντας διαιτητές, δημοσιογράφους και παίκτες.

Τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχτούμε το παραμικρό στον πέμπτο τελικό των πλέι οφ και στο πρώτο παραβατικό περιστατικό θα αποχωρήσουμε από το γήπεδο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ