ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίβκοβιτς: "Να έχουμε τον έλεγχο"

Ίβκοβιτς: "Να έχουμε τον έλεγχο"
INTIME SPORTS

Για τον τρόπο, με τον οποίο πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Γαλατάσαραϊ (26/01, 20:00, ΝΕΤ, Live-Sport24.gr) μίλησε ο κόουτς της ομάδας, Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί αύριο (26/01, 20:00, ΝΕΤ, Live-Sport24.gr) με την Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη για την δεύτερη αγωνιστική του "Top-16" της Ευρωλίγκας.

Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε για τον τρόπο που πρέπει να αγωνιστεί η ομάδα του κόντρα στους Τούρκους.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωση τη λύση της συνεργασίας του με τον Ματ Χάουαρντ...

" Έχουμε δύο ματς με τουρκικές ομάδες. Πρώτα με Γαλατά και μετά με Εφές. Σημαντικά ματς. Είναι δύσκολο παιχνίδι με τη Γαλατά που είναι καλή ομάδα και είναι σε καλή κατάσταση. Και οι δύο χάσαμε στην πρεμιέρα του TOP-16. Εμείς να περιμένουμε μια εμφάνιση καλύτερη", ανέφερε ο "Ντούντα" και συμπλήρωσε:

" Πολλοί λένε πως παίξαμε καλά με την ΤΣΣΚΑ, αλλά εγώ θεωρώ πως δεν είχαμε αρκετή συγκέντρωση. Πρέπει να παίξουμε καλά, να έχουμε τον έλεγχο και να μην τρώμε εύκολα καλάθια όπως στο ματς με την ΤΣΣΚΑ στο τελευταίο δεκάλεπτο που δεχτήκαμε 18 πόντους από βολές. Ήρθε λίγο νωρίς αυτό το ματς. Σίγουρα θα περιμένω μια καλύτερη εμφάνιση του αρχηγού μας όπως και οι δύο Αμερικάνοι ο Ντόρσεϊ και ο Λο. Όπως πάντα, ο Ολυμπιακός παίζει για να κερδίσει. Εκεί έχουμε ρίξει όλο το βάρος. Προσπαθώ να ετοιμάσω την ομάδα για να είναι έτοιμη και ψυχολογικά".

Μάντζαρης: "Θέλουμε τη νίκη"

Από την πλευρά των παικτών, ο Βαγγέλης Μάντζαρης δήλωσε: " Mετά την ήττα με την ΤΣΣΚΑ παίζουμε ένα ματς που θέλουμε τη νίκη. Μπορούμε να κερδίσουμε. Πάμε χωρίς άγχος, έχουμε δουλέψει αρκετά και πάμε να παίξουμε για τη νίκη. Δεν θα πω ότι είναι ματς χωρίς αύριο.

Πρέπει να κρατήσουμε καθαρή την έδρα μας και μετά μπορεί να παίξουν ρόλο οι διαφορές. Εμείς το βλέπουμε σαν μεγάλη ευκαιρία. Ο Λο είναι πιο έμπειρος από τον Λούκας. Προσαρμόζεται γρήγορα και αυτό είναι το καλό. Πιστεύω πως θα βοηθήσει τα μέγιστα. Ακόμη προσαρμόζεται και αυτός και είμαι σίγουρος θα βοηθήσει πολύ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ