ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίβκοβιτς: "Δείξαμε σοβαρότητα"

Ίβκοβιτς: "Δείξαμε σοβαρότητα"
INTIME SPORTS

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ έδωσε ο κόουτς του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και προκρίθηκε για πέμπτη διαδοχική φορά στον τελικό.

" Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους. Θα ήθελα ένα πιο δυνατό παιχνίδι. Η ομάδα μας έδειξε σοβαρότητα μέσα στο παιχνίδι", τόνισε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και συμπλήρωσε:

" Είναι θετικό το γεγονός πως ο Λάζαρος επέστρεψε. Θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Ο Ντόρσει σε 30 μέρες έιπαξε 10 ματς και χρειαζόταν ξεκούραση. Για αυτό έμεινε εκτός. Ο Πρίντεζης χτύπησε στο 4ο λεπτό. Θα κάνει μία αξονική, αλλά ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό. Σίγουρα θα χάσει κάποια ματς, οπότε για αυτό δοκίμασα κάποια διαφορετικά σχήματα, με τους Κέσελ-Παπανικολάου στο "4".

Μας περειμένουν πολλά παιχνίδια σημαντικά, αλλά πιστεύω πως η ομάδα θα είναι έτοιμη ενόψει Ευρωλίγκας. Ο Βασιλόπουλος δεν είναι στο αγωνιστικό μας πρόγραμμα ακόμη. Κάποια στιγμή θα τα καταφέρει, με την βοήθεια και της τύχης, να βρεθεί κοντά μας".

Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους πρόσθεσε: " Σε αυτά τα παιχνίδι Κυπέλλου, υπάρχει κίνδυνος να γίνουν εκπλήξεις. Για αυτόν τον λόγο αντιμετωπίσαμε σοβαρά το παιχνίδι, παίξαμε καλό μπάσκετ, φτάσαμε στη νίκη και πήραμε δίκαια την πρόκριση για τον τελικό. Δεν σκεφτόμαστε, όμως, ακόμη αυτό το ματς, καθώς έρχονται σημαντικοί αγώνες σε εμάς στην Ευρωλίγκα. Εκεί έχουμε πλέον το μυαλό μας".

Μαρκόπουλος: "Το παλέψαμε"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε: " Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Ήταν εύκολη επικράτηση. Κέρδισε δίκαια. Είναι δύσκολο να κοντράρεις τον Ολυμπιακό, ειδικά στην έδρα του. Το παλέψαμε κάναμε την προσπάθεια μας, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Είναι μία πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μπορεί να κατακτήσει φέτος τίτλους. Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα ενόψει τελικού απέναντι στον Παναθηναϊκό, καθώς έχει και την ψυχολογία στο μέρος του. Και οι δυο ομάδες έχουν διαφορετικό χαρακτήρα. Όποια από τις δύο βρεθεί και σε καλύτερη μέρα θα κατακτήσει και το τρόπαιο".

Ο Νίκος Καλές ανέφερε: " Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ήταν κυρίαρχος στο ματς και πήρε δίκαια την πρόκριση. Κάναμε λάθη και είχαμε αρκετά άσχημα στο παιχνίδι μας τα οποία μας στοίχισαν. Κρίμα, γιατί κάναμε προσπάθεια, αλλά δεν τα καταφέραμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ