ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ατυχία (και η ανησυχία) με τους τραυματίες

Η ατυχία (και η ανησυχία) με τους τραυματίες
INTIME SPORTS

Είναι γεγονός πως οι τραυματισμοί στον μπασκετικό Ολυμπιακό δεν λένε να κοπάσουν και τη φετινή σεζόν. Λο και Περπέρογλου δεν παίζουν στο Ρέθυμνο (όπου οι Πειραιώτες δεν συμπληρώνουν 12άδα!), όμως μένει να δούμε τι θα συμβεί και στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό.

Τα προβλήματα τραυματισμών έχουν καταντήσει συνήθεια στον Ολυμπιακό, αφού μόλις επιστρέφει κάποιος παίκτης, αυτόματα ένας άλλος θα μπει στη λίστα απουσιών που κρατά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Είχαμε λοιπόν τους Μάντζαρη και Μαυροειδή που θα αργήσουν να επιστρέψουν και τώρα προστέθηκαν οι Έισι Λο και Κώστας Περπέρογλου.

Ο μεν Αμερικανός γκαρντ έχει πρόβλημα στο στομάχι που τις επόμενες ημέρες (λογικά) θα περάσει, ενώ ο Έλληνας άσος υπέστη κάκωση στο μετατάρσιο από το πρώτο ματς κόντρα στο Ρέθυμνο.

Μ' αυτά και μ' αυτά, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στην Κρήτη δύο σημαντικούς του παίκτες, όμως στόχος του θα είναι η νίκη και η πρόκριση στους τελικούς των πλέι οφ. Με λίγα λόγια, η ομάδα του Πειραιά θέλει να πάρει... σκούπα, να καθαρίσει και έπειτα να περιμένει τον Παναθηναϊκό.

Στο τρίτο ματς κόντρα στο Ρέθυμνο, οι "ερυθρόλευκοι" δεν συμπληρώνουν ούτε καν 12άδα με τα προβλήματα απουσιών, όμως το ζητούμενο είναι η νίκη, καθώς και οι επιστροφές ενόψει των τελικών με τον Παναθηναϊκό.

Με λίγα λόγια, αυτό που εύχονται όλοι στον Πειραιά, είναι η ομάδα να μην έχει προβλήματα στους τελικούς και όσοι είναι τώρα εκτός, να επιστρέψουν και να τεθούν στη διάθεση του κόουτς Μπαρτζώκα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ