ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η άφιξη του Ολυμπιακού μετά το "διπλό" στο ΟΑΚΑ

Η άφιξη του Ολυμπιακού μετά το "διπλό" στο ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Δείτε σε video πως υποδέχτηκε ο κόσμος του Ολυμπιακού έξω από το ξενοδοχείο, προπονητές και παίκτες μετά το "διπλό" στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από το ΟΑΚΑ στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς και επέστρεψε με το "διπλό" στις αποσκευές του στο ξενοδοχείο, όπου είχε καταλύσει πριν το ματς της περασμένης Δευτέρας (22/10).

Οι "ερυθρόλευκοι" έφτασαν λίγο μετά τις 10μ.μ. στο ξενοδοχείο "Ledra Marriot" όπου τους περίμεναν κάποιοι από τους φιλάθλους τους για να τους συγχαρούν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δε σταμάτησε να δέχεται συγχαρητήρια από τον κόσμο ενώ αρκετοί φώναζαν "μπράβο παιδιά". Στο video μπορείτε να παρακολουθήσετε πλάνα μέσα από το πούλμαν, κατά την άφιξη στο ξενοδοχείο και τις συνομιλίες με τον κόσμο.

Όπως καταλαβαίνετε, όλοι -παίκτες και προπονητές- ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι για το πρώτο νικηφόρο ντέρμπι της χρονιάς που όπως έγραψε στην αρθρογραφία του Sport24.gr ο Στέφανος Τριαντάφυλλος κρίθηκε στις κατοχές.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός πέτυχε μερικά πολύ μεγάλα σουτ στο ματς της Δευτέρας όπως ήταν το τρίποντο του Πρίντεζη στο τέλος του γ' δεκαλέπτου, ή εκείνο του Κώστα Παπανικολάου στα 2.30'' πριν το τέλος του αγώνα που το αφιέρωσε στον Στράτο Περπέρογλου. Ο τελευταίος μάλιστα, λίγες ώρες μετά το τέλος του ντέρμπι έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά, καθώς ο Περπέρογλου junior αποφάσισε να έρθει στη ζωή, λίγες εβδομάδες νωρίτερα.

Αυτό ήταν το πρώτο ντέρμπι για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ως προπονητής του Ολυμπιακού ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε για το μεγάλο κίνητρο που είχαν οι παίκτες του, αλλά και τον εγωισμό που επέδειξαν, ξεπερνώντας τη βαριά ήττα από την Εφές.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ