STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπαρτζώκας: "Είχαμε κίνητρο και παίκτες με εγωισμό"

Μπαρτζώκας: "Είχαμε κίνητρο και παίκτες με εγωισμό"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για την ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση που επικρατεί στα ντέρμπι, αναφέρθηκε στις 17 βολές του Παναθηναϊκού στο β' ημίχρονο και τόνισε τη σημασία τη νίκης

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του, από τη νίκη της ομάδας του στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι είναι πολύ σημαντική για τον Ολυμπιακό που ξεπέρασε την ήττα από την Εφές, ενώ στάθηκε επίσης στην αντίδραση του Παναθηναϊκού στο β' ημίχρονο, ξεκαθαρίζοντας πως την περίμενε.

" Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν ήταν πολύ νωρίς, όταν οι ομάδες δεν είναι έτοιμες. Μπορείς να δεις οτιδήποτε σε αυτά τα παιχνίδια. Προηγήθηκαμε από την αρχή και δεν το χάσαμε ποτέ. Οι διαφορές ήταν μεγάλες για ένα σκορ 12-14 πόντων", σχολίασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συμπλήρωσε:

"Περιμέναμε την αντίδραση του Παναθηναϊκού από τους παίκτες που την περιμέναμε. Τον Τσαρτσαρή και τον Διαμαντίδη και δεχτήκαμε δύο συνεχόμενα τρίποντα πικ εντ ποπ"

Επίσης έγινε ένα περίεργο, καθώς ο Παναθηναϊκός σούταρε 17 βολές στο β΄ημίχρονο, ενώ κυνήγαγε στο σκορ κι εμείς καμία. Μία τέτοια νίκη, είναι πολύ σημαντική".

Για το πως έζησε το πρώτο του ντέρμπι, σχολίασε: "Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα. Το έζησα σήμερα για πρώτη φορά, όλοι ξέρουν τι ψυχοσύνθεση χρειάζεται για να περάσεις από το ΟΑΚΑ.

Δεν είμαστε εδώ για να είμαστε να λέμε τι συνέβη στο ξεκίνημα με την αναβολή της πρεμιέρας κι αν θα ερχόμασταν μετά από εντός έδρας παιχνίδι εδώ. Δεν μπορείς να στέκεσαι σε ένα παιχνίδι. Έχουμε ομάδα με κίνητρο και παίκτες με εγωισμό. Ήθελα επίσης να επισημάνω πως ότι γράφεται, σεβαστές όλες οι γνώμες και πιθανόν αν προσέχαμε λίγο στην επίθεση, θα ήταν μεγαλύτερη η διαφορά στο τέλος.

Από την πλευρά του ο Κώστας Παπανικολάου υπογράμμισε: "Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας. Δείξαμε χαρακτήρα. Δείξαμε ετοιμότητα σε ένα παιχνίδι που έγινε πολύ νωρίς στη σεζόν. Δεν πρέπει να δώσουμε μεγάλες διαστάσεις σε αυτή τη νίκη. Κι αυτό γιατί στο τέλος κρίνονται όλα. Αμυντική προσήλωση στο ημίχρονο, κρατήσαμε το σκορ και πήραμε διαφορά. Ο Παναθηναϊκός μας χτύπησε στον αιφνιδιασμό.

Έδειξαν χαρακτήρα κάποια παιδιά που μας κράτησαν μπροστά, όπως ο Βασίλης (Σπανούλης) και ο Στράτος (Περπέργλου) έδειξαν χαρακτήρα σε εκείνο το σημείο. Δε σημαίνει τίποτα για εμάς, όλα κρίνονται στο τέλος.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ