ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιανγκ: "Πάμε σε πόλεμο, πάμε να γράψουμε ιστορία"

Γιανγκ: "Πάμε σε πόλεμο, πάμε να γράψουμε ιστορία"

Χαμόγελα στον Ολυμπιακό με την καλή εμφάνιση του Πάτρικ Γιανγκ (16π, 8/10δ, 6ρ), με τον Αμερικανό σέντερ να στέλνει το δικό του μήνυμα ενόψει Αναντολού Εφές: "η ώρα να πάμε σε πόλεμο και να γράψουμε ιστορία".

Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη τον καλό Πάτρικ Γιανγκ ενόψει των playoffs της EuroLeague, καθώς η Αναντολού Εφές είναι μία ομάδα που ξεχωρίζει για την αθλητικότητα της, αλλά και για την ισχυρή της φροντ-λάιν.

Και στον Πειραιά χαμογελούν με την κατάσταση του Αμερικανού σέντερ, ο οποίος κόντρα στην Κύμη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι έχοντας 16 πόντους (8/10δ) και 6 ριμπάουντ, συνεισφέροντας σε άμυνα και επίθεση, βγάζοντας μεγάλα αποθέματα ενέργειας.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο Πάτρικ Γιανγκ έκανε το δικό του post στο instagram, γράφοντας το εξής μήνυμα ενόψει των προημιτελικών αγώνων κόντρα στην Αναντολού Εφές στην EuroLeague: "Αυτό είναι το φινάλε της κανονικής περιόδου, πάμε τώρα στα playoffs. Ήρθε η ώρα να πάμε σε πόλεμο και να γράψουμε ιστορία. Κοιτάμε μόνο μπροστά!".

That's a wrap for the regular season, on to the playoffs. Time to go to war and make history. Only forward!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Patric Young (@patricyoung4) στις

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ