ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιλικό ματς Ολυμπιακού με Περιστέρι

Φιλικό ματς Ολυμπιακού με Περιστέρι
INTIME SPORTS

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς για τον αγώνα με τον Πανιώνιο και ο Ίβκοβιτς ζήτησε να γίνει φιλικό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Με ένα φιλικό παιχνίδι θα αποχαιρετήσει ο Ολυμπιακός το 2011, καθώς ο Ντούσαν Ίβκοβιτς "φοβήθηκε" να κρατήσει κι άλλες μέρες την ομάδα του σε αγωνιστική αδράνεια.

Έτσι, οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν το Περιστέρι το μεσημέρι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς με στόχο να μείνουν σε εγρήγορση και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους χωρίς αρκετούς παίκτες λόγω τραυματισμών.

Απόντες θα είναι οι Σπανούλης, Παπαδόπουλος, Μάντζαρης ενώ δεν αποκλείεται χρόνο συμμετοχής να πάρει ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος που ακολουθεί κανονικά τις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες.

Στόχος για τους "ερυθρολεύκους" είναι να μείνουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση εν όψει του αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο στο κλειστό της Νέας Σμύρνης στις 4 Ιανουαρίου.

Κατά τα άλλα, συνεχίζονται οι διεργασίες για τις μεταγραφές καθώς όπως σας ενημέρωσε το Sport24.gr ο Ολυμπιακός πλην του γκαρντ που αναζητά, ψάχνει κι έναν ψηλό για να καλύψει το κενό του Λάζαρου Παπαδόπουλου.

Παράλληλα, όπως τόνισε ο Βαγγέλης Αγγέλου σε δηλώσεις του, η κλήρωση του TOP-16 θα είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να ωριμάσει μέσα από όλα όσα θα διεκδικήσει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ