ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιλική νίκη Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ

Φιλική νίκη Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 88-76 στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο Λιτόχωρο. Διαβάστε ποιος νεοαποκτηθείς εντυπωσίασε

Στη δεύτερη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, οι "ερυθρόλευκοι" είχαν στο μεγαλύτερο μέρος τον έλεγχο του αγώνα.

Πρώτος σκόρερ για τους "ερυθρολεύκους" ήταν ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους που τελείωσε το ματς με 18 πόντους και έδειξε πως σιγά σιγά θα βρει το ρόλο του στην ομάδα.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ είχε φανερά σημάδια βελτίωσης στο παιχνίδι του. Μάλιστα για την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Ρασάντ Ράιτ. Δεν αγωνίστηκε ο Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους για προληπτικούς λόγους.

Από τον Ολυμπιακό μπήκαν για πρώτη φορά οι Παπαδόπουλος και Μάντζαρης, τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των "ερυθρολεύκων".

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 46-46, 61-67, 76-88

ΠΑΟΚ: Γιαννακίδης 3, Στίγκερς 18, Καλαμπόκης 16, Αράπης, Ντικούδης 8, Καλαμπάκας 6, Ράιτ 6 (2), Καλλές 11, Βαρυτιμιάδης 3, Χρυσόπουλος 2, Λιάπης 3, Αμπαράς.

Ολυμπιακός: Χάινς 6, Λούκας 8, Χάουαρντ 10, Πελεκάνος 12 (2), Παπαδόπουλος 5, Γκετσεβίτσιους 18, Γλυνιαδάκης 7, Πρίντεζης 9, Μάντζαρης 3, Κατσίβελης 8, Καμπούρης, Σακκελαρίου 2.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ Φούφης, Νικολούλης, Παγώνης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ