ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φεύγει για Καρπενήσι η αποστολή

Φεύγει για Καρπενήσι η αποστολή
πούλμαν Ολυμπιακού INTIME SPORTS

Η αποστολή του Ολυμπιακού φεύγει για το Καρπενήσι όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας (videos).

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού, εκτός του Ντούσαν Ίβκοβιτς που βρίσκεται με την Εθνική Σερβίας, θα μεταβούν το πρωί Πέμπτης (25/8) στο πάρκινγκ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, όπου θα μπουν στο πούλμαν που θα τους ταξιδέψει στο Καρπενήσι.

Εκεί θα χτιστεί η νέα ομάδα για τη σεζόν 2011-2012 που έχει ως στόχο το πρωτάθλημα Ελλάδα και το Κύπελλο, ενώ όπως πάντα το όνειρο μιας ευρωπαϊκής διάκρισης είναι πάντα στα υπόψιν.

Στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Ζόραν Έρτσεγκ που θεωρείται ξένο σώμα από τον Ολυμπιακό και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα βρει νέα ομάδα, ενώ σε αυτή βρίσκεται ο Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Χάινς, Γκετσεβίτσιους, Λούκας, Χάουαρντ, Πελεκάνος, Γλυνιαδάκης, Κατσίβελης, Πρίντεζης, Παπαδόπουλος. Μαζί τους και οι Δεμερτζής, Καμπούρης, Σακελλαρίου, Γιαννόπουλος, οι οποίοι είναι βοηθητικοί

Αγγέλου: " Ο κόσμος να στηρίξει τους Αγγελόπουλους"

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής τονίζοντας πως ο Σπανούλης θα ενσωματωθεί μετά τις 6-7 Σεπτεμβρίου, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα και τους Αγγελόπουλος.

" Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για την ομάδα. Το σίγουρο είναι, πάντως, πως αυτή η ομάδα θα έχει δύσκολο έργο φέτος, γιατί εκτός από το να προσπαθήσει να πείσει τον κόσμο της και να εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό στους δύσκολους στόχους που έχει κάθε χρόνο, είναι και να μπορέσει να μετριάσει κάπως και την απογοήτευση των προέδρων.

Ας μην ξεχνάμε, με βάση τα όσα έγιναν πέρσι, το βασικό πρόβλημα του Ολυμπιακού με βάση τα όσα έγιναν πέρσι είναι η απογοήτευση της διοίκησης του. Εμείς που το ζούμε από κοντά, το ζήσαμε πολύ πιο έντονα. Οπότε μία από τις μάχες που θα δώσει η ομάδα και ο κόσμος είναι να καταφέρει αυτοί οι δύο άνθρωποι που έχουν δώσει τόσα πολλά στον Ολυμπιακό και στο ελληνικό μπάσκετ, να συνεχίζουν να προσφέρουν. Γιατί η κατάσταση είναι δύσκολη.

Όσον αφορά τις απουσίες, εντάξει είμαστε καλά. Ο Σπανούλης συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του, είναι στο πρόγραμμα μας και νομίζω πως 6 με 7 Σεπτεμβρίου, μετά από μία εβδομάδα που θα κάνει μία προσαρμογή, θα ακολουθήσει κανονικά την ομάδα."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ